Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jelikož vůbec nemám přehled, tak se obracím na Vás s žádostí o radu. Existují nějaké hodinky podle zadání: Ocelové pouzdro + tah, cca +- 40mm bez korunky, přehledné (ne digi nebo anadigi) se střízlivým designem (ne Bauhaus), rádiem řízené + ideálně akumulátor - ecodrive, kinetic, další? Cena samozřejmě co nejnižší.

Díky za náměty.

t.

Posted (edited)

Pokud si toljo muzu troufnout odhadnout tvuj vkus, doporucil bych ti Citizen. Ikdyz jiny model nez kolega. Tyhle se mi libi moooc. Zkousel jsem je na ruce, delaji se bile, modre, cerne a myslim ze zelene. Cena se da vyresit okolo 10000kc za funglovky. Pokud te teda nebere Casio, tam to vyresis za cca 2-3000kc jako ja a mas obrovsky vyber barev a funkci:-)

Citizen AS-4050-51E

Safir, ocel nebo titan

Stopky, budik, kalendar

Radiove rizene, solarni dobijeni

http://www.hodinky-koscom.cz/Citizen-AS4050-51E-I14006.html

edit:Cerne vypadaj na fotce neprehledne, ale realita je jina. Fotky jinych barev na foru jsou, jen je nemuzu najit

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by cody
  • 1 month later...
Posted

dobrž den, neměl by někdo návrh také na rádiem řízené a nejlépe s akumulátorem, ale digitální nebo digitální s ciferníkem? Ještě sem se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost se solárními hodinkami, mám strach pokud se mi baterie cca za 2 roky vybije jestli ji pude někde koupit.

Posted
dobrž den, neměl by někdo návrh také na rádiem řízené a nejlépe s akumulátorem, ale digitální nebo digitální s ciferníkem? Ještě sem se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost se solárními hodinkami, mám strach pokud se mi baterie cca za 2 roky vybije jestli ji pude někde koupit.

Mam doma momentalne ctvery solary a nikdy jsem neslysel ze by se baterka mela po 2 letech menit... ?

Posted
Casio G-Shock GWM-850-1 (cerne) a GWM-850-7 (bile). Mam je, bile mi krade manzelka, rada je nosi.

GWM850-1.jpg GWM850-7.jpg

četl sem to někde v nějakým článku, ale už nevím přesnej odkaz na něj...pokud jej najdu, tak pošlu

Posted (edited)
četl sem to někde v nějakým článku, ale už nevím přesnej odkaz na něj...pokud jej najdu, tak pošlu

K cemu by potom to solarni napajeni bylo, kdyby se baterie musela menit casteji nez klasicka?

Edited by Dantechno
Posted
K cemu by potom to solarni napajeni bylo, kdyby se baterie musela menit casteji nez klasicka?

no to právě nevím a proto se ptám jak to je...abych nekoupil a furt neběhal do obchodu

Posted (edited)

Možná se článek týkal Kinetic Drive od Seika, některé kousky už mají 20let, tak to už se aku měnit bude;)

Edit: kdyby někdo věděl o multibandu (US,UK,EU,JP) ručky, raději safír ne chrono , pomozte s výběrem dárku pro zralého muže, co hodně cestuje a to poslední, co chce řešit,je nastavování a táák..;) Budu rád za tip!

(PS: world timer od Junghans je už moc dukátů:()

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by gougy
Posted

Před časem jsem měl stejné zadání, tzn. více/méně oblekovky se solarem a multiband6 (nebo příjem v EU) a nic rozumného jsem nenašel. Anadigi Casia co mám zadání splňují kromě bodu "oblekovky"....

Posted (edited)
Možná se článek týkal Kinetic Drive od Seika, některé kousky už mají 20let, tak to už se aku měnit bude;)

Edit: kdyby někdo věděl o multibandu (US,UK,EU,JP) ručky, raději safír ne chrono , pomozte s výběrem dárku pro zralého muže, co hodně cestuje a to poslední, co chce řešit,je nastavování a táák..;) Budu rád za tip!

(PS: world timer od Junghans je už moc dukátů:()

Ahoj, mam jeden tip:

LIW M1100DB-1A - Decentni a moc hezke.

Velky obrazek

Edited by Dantechno
Posted
Casio G-Shock GWM-850-1 (cerne) a GWM-850-7 (bile). Mam je, bile mi krade manzelka, rada je nosi.

GWM850-1.jpg GWM850-7.jpg

chtěl bych se ještě zeptat, co značí ty čísla od 1-10 pod datumem? Je to stav nabití baterie nebo co?