Patrik Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ve čtvrtečních Lidovkách je článek ohledně přeposílání zboží z USA a kromě známého zasilkovasluzba.com jsou tam zmíněny i jiné firmy, které se tímto zabývají, tak se to třeba bude někomu hodit: shopguru.cz usaservis.cz a já ještě znám shipito.com Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
sy242 Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Pánové a dámy, využíváte někdo z Prahy (a okolí) výše zmíněných služeb? Potřebuji koupit ve státech malé zboží, za 24 dolarů a 9 je doprava, do Evropy bohužel neposílají a zde nesehnatelné. Takže, cena za celkovou akci např. u zasilkovasluzba.com celkovou částku dosti zvedá - můžete mi to někdo zprostředkovat přes vaši schránku, prosím? Díky!
abbot Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 A výslovně si se jich ptal na odeslání, nebo to jenom nemaji v nabídce ? Většinou se dá s prodejci domluvit, popřípadě sem nikdy neměl problém najít to samé u konkurence s větší ochotou ...
sy242 Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 A výslovně si se jich ptal na odeslání, nebo to jenom nemaji v nabídce ? Většinou se dá s prodejci domluvit, popřípadě sem nikdy neměl problém najít to samé u konkurence s větší ochotou ... Neptal jsem se, ale vzhledem k "U.S. Sales Only Please!" si nedělám iluze. Jedná se výprodej samotného výrobce, daný sortiment už nevyrábí, ale díly ještě jsou. Google nepomohl, prostě to jinde nemají. Takže prosím, pokud někdo plní kontejner, a mohl bych se k němu přidat... Díky.
Patrik Posted July 16, 2010 Author Report Posted July 16, 2010 V diskusi na Finexpert http://forum.finexpert.cz/viewtopic.php?f=326&p=7553389#p7553389 se objevil odkaz na další firmu zabývající se zasíláním. Je to sice SPAM (uživatel má čerstvou registraci a příspěvek je posílán z IP adresy z USA, nicméně možná to i tak bude pro někoho zajímavé (stávající "zásilky" potichonku zdražují ).
Patrik Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Přidávám další firmu zabývající se sběrným nákupem v USA a Velké Británii (zrovna mi to přišlo s měsíčním výpisem).(Kdybyste někdo potřeboval Citi kartu mám ). Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Petr_P Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Další službu www.poslimito.cz, které "zná" i luxusní hodinky, jsme "drbali" v tomto vlákně.
gandalf Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Tak jsem to "pošlimito" vyzkoušel - potom poreferuji.
Rs. Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 WWW.SHIPPITO.COM - oznamují, fotí obsah (chci-li), přebalí, rozsah poštovních služeb aktuálně od cca 3,5USD neregistrovaný airmail až po plně pojištěný Fedex, UPS, pro těžké ParcelPost (lodí).manipulační cca 8USD.Používám dlouho k naprosté spokojenosti.
Guest Tada Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 WWW.SHIPPITO.COM - oznamují, fotí obsah (chci-li), přebalí, rozsah poštovních služeb aktuálně od cca 3,5USD neregistrovaný airmail až po plně pojištěný Fedex, UPS, pro těžké ParcelPost (lodí). manipulační cca 8USD. Používám dlouho k naprosté spokojenosti. Máš ten odkaz správně?
Guest Tada Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) Jaktože u shipito.com nejde použít paypal abych si "dobil" peníze na účet? Edited May 8, 2012 by Tada
Josef01 Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Ale jde... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Tada Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 No, mě to tam hází, že paypal je pro mě unaviable, ale stejně mi včera přišel mail, že s mým zbožím mi nepomůžou a nepřepošlou.
jacob Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 No, mě to tam hází, že paypal je pro mě unaviable, ale stejně mi včera přišel mail, že s mým zbožím mi nepomůžou a nepřepošlou. Samopaly, raketomety, apod. asi nechtějí přeposílat .
Guest Tada Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Samopaly, raketomety, apod. asi nechtějí přeposílat . Potřeboval jsem pouzdra na zásobníky... Nikdy jsem s tím neměl žádný problém, dokonce i náhradní díly k revolveru mi dorazili - samozřejmě vše legálně, nejednalo se o registrované součásti... A tady nechtěj poslat ani pár kousků nylonu a plastu...
TomAnt Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 www.send2.eu okrem toho ze tych ludi co za tym stoja osobne poznam, tak je to fakt dobra sluzba za normalne peniaze. Vyuzil som niekolkokrat...
Guest Tada Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Je zajímavý si počíst, že je Tada unaviable kdepak, čert nikdy nespí, jen můj paypal někdy ano
ladisu Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Ve čtvrtečních Lidovkách je článek ohledně přeposílání zboží z USA a kromě známého zasilkovasluzba.com jsou tam zmíněny i jiné firmy, které se tímto zabývají, tak se to třeba bude někomu hodit: shopguru.cz usaservis.cz a já ještě znám shipito.com usaservis.cz ukončila činnost a shopguru.cz už taky nejde otevřít.
Recommended Posts