cody Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Uz kolikrat jsem se chtel zeptat, ale vzdycky na to zapomenu. K cemu mi je kdyz si pridam kamarady pripadne oni me? Nebo je to pouze aby to ostatni vedeli?
Guest Snow Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Uz kolikrat jsem se chtel zeptat, ale vzdycky na to zapomenu. K cemu mi je kdyz si pridam kamarady pripadne oni me? Nebo je to pouze aby to ostatni vedeli? Podle mě to je jen výhradně pro Tebe, dal si vybraným členům najevo své sympatie, ne ? Zatím mě nikdy nenapadlo, prohlížet si cizí profily a vrtat se jim v soukromí. Edited August 22, 2009 by Snow
Dantechno Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Podle mě to je jen výhradně pro Tebe, dal si vybraným členům najevo své sympatie, ne ? Zatím mě nikdy nenapadlo, prohlížet si cizí profily a vrtat se jim v soukromí. Profil muzes a nemusis vyplnit. Je to na tobe kolik ze sveho soukromi chces ukazat. Ja do profilu kouknu vetsinou, kdyz chci vedet kdy byl uzivatel online...
lolohh Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Když vlezeš do svých soukromých zpráv a klikneš na "Vytvoř novou zprávu", tak v "rozbalovacím menu" můžeš zvolit člověka, kterému tu zprávu pošleš. Ale toho člena musíš mít v přátelích. Takže pro zjednodušení psaní SZ se to použít dá - nemusíš člena hledat a pak následně volit, že mu chceš poslat zprávu.
Recommended Posts