Jump to content

Recommended Posts

Posted

Už to tady zažil asi každý z nás, nastal čas / nekonečný, vleklý čas / na další, zaručeně definitivní hodinky.

Co dělat a nezblaznit se, pošťák pořád nejde a nejde :suicide_anim: ?

Jak to děláte Vy?Co pomáhá?Zaručený recept!!!

Posted
Už to tady zažil asi každý z nás, nastal čas / nekonečný, vleklý čas / na další, zaručeně definitivní hodinky.

Trpělivost a hlavně žádný unáhlený rychlonákupy dočasných hodinek (např. čekání na Panerai si ukrátím nákupem Orientů za 4 tisíce apod.) :D.

Posted

Jo, koupit si další hodinky, které dorazí dřív :thumbsup_anim:

Posted

Priznam se, ze kdyz uz je zaplaceno a cekam na postu, podvedome pokuju po jinych

Posted
A to já se zase přiznám, že když už je zaplaceno a čekám na poštu, tak mě děsí, že zboží nepřijde...

Jop, tim jsem se vyskolil jednou. Zkusenost k nezaplaceni. :suicide_anim:

Takze se ted snazim, co nejvic to jde, hodinky kupovat osobne - tam zadne cekani neni. :thumbsup_anim:

Posted

Já si krátím čas hledáním reálných fotek a následně se kochám až do zbláznění.. Když pak po týdnech čekání najdu lístek o uložené zásilce ze zahraničí na pošte na Praze 120 tak :2guns:

Posted

Snažim se na ně zapomenout :), popřípadě mít na cestě víc věcí a ono to pak průběžně přichází.... Problém je, že téměř u všech takhle objednanejch hodinek o ně přestanu mít o ně zájem než dorazí a pak putujou do sekce prodej a na cestě sou jiný ... Je to silně ší než já :thumbsup_anim:

Posted

Ja sa po nakupe tych pravych hodiniek vzdy najviac tesim na okamzik ked zistim ze to este nie je uplne ono a ze existuju este nejake pravejsie :)

Moj problem v sucasnosti je ale skor ten ze uz som asi vycerpal moznosti svojej cenovej skupiny a nejak sa psoledneho pol roka neviem pre nic nadchnut. Povysit cenovu skupinu zas nechcem lebo by som nerad mal doma hodinky ktore by som sa bal nosit.

Posted (edited)

Mám úplně stejné pocity jako farářskej. Obzvlášť jsem byl vyděšený z akce, když jsme s Foundrymanem poslali peníze do Argentiny člověku, který měl na ebay hrozně málo prodejů, slabší reference a ještě navíc se z ebay stáhl. Vyklubal se z něj veliký borec, který bleskově reagoval na emaily a všetečné dotazy dokladoval fotkami. Navíc poslal hodinky zvlášť v malém balíčku a krabičku také sólo. Tím jsem krásně předešel Jakubiskově průseru, který dostal prázdnou krabici. Jakubisko měl smůlu, protože váha na výstupu z USA měla totožnou hmotnost na vstupu do Čr. Pokud se nepletu, byl to hlavní důvod, proč jeho reklamaci Pay Pal neuznal. Kolega tím přišel o sebemenší argument.

Edited by Snow
Posted
Já si krátím čas hledáním reálných fotek a následně se kochám až do zbláznění.. Když pak po týdnech čekání najdu lístek o uložené zásilce ze zahraničí na pošte na Praze 120 tak :2guns:

teď jsem na tom stejně. nemohu se dočkat balíčku ze Singapuru, páč doklad o zaplacení jsem na celnici poslal emailem už před týdnem... tak aspoň koukám na fotky.

Posted (edited)

Cali: ten okamžik, kdy se člověk dusí ve střední třídě, znám (upraveně jsem odcitoval hlášku nějaké snobské paničky z nějaké staré knihy či filmu).

Edited by bandicoot
Posted
Jop, tim jsem se vyskolil jednou. Zkusenost k nezaplaceni. :suicide_anim:

Takze se ted snazim, co nejvic to jde, hodinky kupovat osobne - tam zadne cekani neni. :thumbsup_anim:

Teď jsem přesně v týhle "školící" situaci. Jak to nakonec dopadlo? Čistě abych věděl, na co se mám připravit :gun_bandana:

Posted
Teď jsem přesně v týhle "školící" situaci. Jak to nakonec dopadlo? Čistě abych věděl, na co se mám připravit :gun_bandana:

Už jsem to popsal ve svém příspěvku. Připrav se na nejhorší.

to jiriskopal68 - koupil jsem hodinek dost a dost, nikdy se nic nestalo. I když jsem se třeba z USA, HongKongu nebo z Japonska hodně bál. Maximální problém byl pouze v tom, že mě proclili. Proto jsem začal nakupovat v UK, kde se mi zdá nákup nejbezpečnější. Odkud hodinky pocházejí ?

Nastartoval jsem vlákno, kde se můžeš dočíst o internetových prodejcích, s kterými máme jen ty nejlepší zkušenosti

Jediný průser jsem měl s nákupem hadrů, tam jsem pohořel, ale Pay Pal mě z toho vytáhl.

• 3 weeks later...
Posted

Já trnu, že nic nepříjde, pokud by si prodejce z JP nebo USA postavil hlavu, tak jako kupující stejně nic nezmůžu.