Přejít na obsah

Co vydrží G-Shock


CzechJoker

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mordor: To má smysl jen u ručičkových modelů. A jako odolnost... no, měl jsem GA100 a ani nevím jak, všiml jsem si, že po nějaké době mám minutovou ručku asi o půl minuty posunutou, tak jsem ji srovnal a bylo to. Neřešil jsem příčinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník Chilliluk

Jednou jsem viděl na netu video, kde se testovaly G-shocky - byly tam kovové versus plastové a dávali jim tam zabrat - plastové držely s kovovými dlouho krok, až nakonec si s nima zahráli hokej - zatímco kovové schytaly jen pár škrábanců, plastové byly roztřískané na mraky. To video teď nemůžu najít - nevíte o něm někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som videl Gcka nerozchodit pad na beton z druheho poschodia, prasklo sklo a displej.... pritom na druhej strane som videl pad mosadznych primiek cal68 z 3 poschodia na beton pokryty linom a mimo odleteneho sklicka, ktore sa naslo a nacvaklo hned spat, im nic nebolo a slapu dodnes(je to cca 20rokov).

 

cim samozrejme netvrdim ze by Gcka bol nejaky sunt, len tvrdim ze hodinky nie su buracie kladivo a znicenie alebo neznicenie hodiniek pri prakrickom pouziti je vzdy hdone o nahode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník Chilliluk

Jsem udělal takový malý G-shock test...co si budeme povídat, některé G-shocky jsou podceňované, jiné zase zbytečně vyzdvihované...tak jsem vzal obyčejná géčka, co mají uchycení pásku klasickými stěžejkami zakusujícími se do plastového pouzdra a jen tak rukama je trochu potrápil - stěžejky se z pouzdra vytrhly jak h...o a zanechaly v pouzdru rýhy, prostě výsměch...a pak jsem vzal GX-56 a G-011 a taky je různě páčil v ruce - ani jedny se nehly - oboje mají pásek uchycený šroubky. Ty G-011 právě nikdo nemá moc rád - asi proto, protože to byl pokus o géčka vypadající jinak, a asi i proto, že se na první pohled tváří kovově, i když celé kovové nejsou. Jenže ve skutečnosti strčí v pohodlném nošení i odolnosti mnoho jiných géček do kapsy. GX-56 jsem vzal, protože jsem věřil, že těm nemůžu nic udělat - tam se větší odolnost tak nějak předpokládá a potvrdilo se to. Výsledek mi byl jasný sice předem, ale ujistil jsem se, že géčka jsou pro mne géčky  jedině s uchycením pásku šroubky nebo prostě nějak lépe než jen kovovou stěžejkou do plastu - protože každý řetěz je tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...