Filipes Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 nezpochybňuju kvalitu provedení - ta bude nejspíš v pořádku - ale vzhled, moje představa PVD je jeden černočernej mat všude a Seiko dělá PVD všelijak jen ne takhle (trochu to jde poznat z tý fotky, ale uznávám že každýmu se líbí něco jinýho)
Vladimír P. Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Bohužel to neumím vyfotit, ale na boku pouzdra uvidíš odraz mého palce, prostřední články tahu jsou také v lesklu. Rozhodně to není černočerný mat. Jestli tě nepřesvědčím, zítra udělám pár fotek za deního světla.
Filipes Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 asi si nerozumíme - já vyžaduju jeden stejnej černočernej mat všude na celejch hodinkách Seiko dělá všelijak lesklý kreace, něco vypadá jak lakovaný, něco jako různý odstíny černý - to je to co se mi nelíbí
Martz Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tak já už jsem si je taky objednal - SNZF17J1. Je to "bulk" balení bez origo krabičky a návodu, poradí někdo, zda lze manuál někde najít na webu v PDF? Pak se pochlubím, co dorazí - u prodejce s 90 tisíci hodnoceními a 99,7% pozitivním feedbackem se ale moc nebojím
Martz Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tak já už jsem si je taky objednal - SNZF17J1. Je to "bulk" balení bez origo krabičky a návodu, poradí někdo, zda lze manuál někde najít na webu v PDF? Pak se pochlubím, co dorazí - u prodejce s 90 tisíci hodnoceními a 99,7% pozitivním feedbackem se ale moc nebojím Tak si odpovím sám, manuál ke stažení tady: http://www.seikowatches.com/support/ib/pdf..._7S26_35_36.pdf
Egroeg Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Tak uz mam taky objednano...Seiko SNZE81. Uz se tesim.....
Martz Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Já musím pochválit prodejce premierworld z eBay... koupeny Buy Now 3.11.2009, okamžitě zaplaceny přes Paypal a na poště jsem si je vyzvedl 11.11.2009 večer. Akorát k svátku :-) Tady foto mých SEIKO 5 SPORTS - SNZF17J1. Ochutnávka:
lub Odesláno 14. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Já musím pochválit prodejce premierworld z eBay... koupeny Buy Now 3.11.2009, okamžitě zaplaceny přes Paypal a na poště jsem si je vyzvedl 11.11.2009 večer. Akorát k svátku :-) Ochutnávka: gratuluju k hodinkám, ať sloužej. já ty svý nosím skoro pořád, teď už zase čekám na další kousek... jo, a máš parádní fotky
Martz Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 gratuluju k hodinkám, ať sloužej. já ty svý nosím skoro pořád, teď už zase čekám na další kousek... jo, a máš parádní fotky Děkuju Já jsem je taky od toho, co jsem je přinesl z pošty, z ruky nesundal. Nejdřív jsem byl trochu překvapen, nečekal jsem, že budou tak těžké a velké, ale zvykl jsem si hned. Jsou super. Na jaké další čekáš?
lub Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Na jaké další čekáš? podlehl jsem zdejším zkazkám a pověstem o bájných monstrech
Egroeg Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Tak uz jsou doma....Super......Spokojenost...... Fotky jsem zmenšil,takhle velké patří pouze do sekce fotogalerie. Optimum je 800x600. Gilius
dunco Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 na 33ku som si kupil (a troska sa aj potapam:) 150$ z amazonu, vysoka spokojnost. zlozene z ruky naozaj idu naozaj cez dva dni, skvele sa nosia a presnost je cca 15s/tyzden.
SUBO Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 (upraveno) Servus.tak pridam sem aj ja moje SEIKO SNZD13K1,mam ich cca 3 dni,v prvy den sa mi zastavili na ruke po cca 8hodinach,stiahol som si manual,ze ako ich mam vlastene natocit,po aplikovani cca 2 min mi v pohode vydrzali 24h,viac som ich zatial nemal odlozene,co sa tyka presnosti,myslel som ze dene maju +10s,mno po troch dnoch som zistil ze meskaju 1minutu co sa mi zda dost,dufam ze som len zle nastavil,odcital,teraz su presne nastavene podla netu,tak uvidim...dam vediet,mozno mi niekto poradi,ak odchylka zostane,este mozem vratit,bez udania dvovodu,moc sa mi pacia tak dufam ze sa to zlepsi,a SEIKA si nepokazia povest .Lumibrite je pecka necakal som ze to vydrzi svietit az do rana! Nejake FOTO: Upraveno 26. prosince 2009 uživatelem SUBO
X-Bob Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Jen technická poznámka: Já jsem si říkal, že se určitě někde Jasněna Vláhová s modelem JVD (teda ta továrna, co to pro ní udělá) a Len.nox (stejně jak JVD) inspirovali. A hele, u Seiko. Gratuluju k novým Seiko
SUBO Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Trocha sa to zlepsilo,cca tri dni -8s to sa celkom da,mozno po zabehnuti,sa rozbehnu kusok do predu. Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem SUBO
JanC Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Trocha sa to zlepsilo,cca tri dni -8s to sa celkom da,mozno po zabehnuti,sa rozbehnu kusok do predu. Zdravím, pěkné hodinky, ta odchylka je velice slušná, jenom příště menší fotky (800X600) nebo jinak do fotogalerie, té chlupaté ruky přes celý monitor jsem se lekl
SUBO Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Zdravím, pěkné hodinky, ta odchylka je velice slušná, jenom příště menší fotky (800X600) nebo jinak do fotogalerie, té chlupaté ruky přes celý monitor jsem se lekl Dik a pardon za big foto,stiahol som si manual,no nenasiel som tam nic ku kalibru 7s36-ze aku ma odchylku(co je v norme a co uz nie u SEIKA),nevedel by niekto pomoct?
X-Bob Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 vyhledej si zde na fóru, ¨safi zde někde má článek o přehledu Seiko kalibrů vč. údajů k nim (výdrž, přesnost etc).
SUBO Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) nasiel som to,ale s tych linkov sa neda nic vycitat ( http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...25&hl=seiko ) Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem SUBO
SUBO Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) takze nieco som nasiel od ¨safiho: Řada 7S představuje nejmasověší Seiko produkci. Ve všech případech se jedná o kalibry s automatickým nátahem, bez hackingu a bez možnosti ručního nátahu. Rezerva chodu je 41 hodin a maximální odchylky +45 - -35 sec / 24 hodin. Dle praktických zkušeností se běžně dají vyladit na +- 10 sec /24 hodin (i méně). Rozměry kalibru jsou 27.4x4.9mm, frekvence 6 kmitů za vteřinu. I přes veliké množství vyrobených kusů je produkce kvalitní. Samotné strojky mají velmi dobrou pověst pro svoji spolehlivost a robustnost. Seiko tyto kalibry vyrábí už cca 20 let. Do řady 7S patří v současné době následující kalibry: 7S26 - 21 kamenů, komplikace den v týdnu / datum 7S25 - 21 kamenů, komplikace datum, dělají se varianty A a B. B je novější varianta a naleznete ji v hodinkách typu Seiko samurai pro japan market only - typy. â?ˇmaximum drive time 41 hours â?ˇprecision +45 - -35 second 7S36 - 23 kamenů, komplikace den v týdnu / datum 7S35 - 23 kamenů, komplikace datum 7S55 - 23 kamenů, komplikace datum, dekorovaný rotor, většinou v řadě Seiko 5 Superior, cena cca 150 USD Takze,moje SEIKO su v poriadku Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem SUBO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se