Samc0 Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Zdravim Vas, niekedy velmi davno som tu na fore zbadal zmienku o nejakej masinke do ktorej sa vlozia automaty a ona to nabija. Akurat ze si neviem spomenut ako sa ten pristroj vola. Ak niekto viete ako sa ten pristroj vola a este k tomu poznate nejaky kvalitny tak mi prosim napiste nazov. Dakujem velmi pekne
Alessio Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Zdravim Vas, niekedy velmi davno som tu na fore zbadal zmienku o nejakej masinke do ktorej sa vlozia automaty a ona to nabija. Akurat ze si neviem spomenut ako sa ten pristroj vola. Ak niekto viete ako sa ten pristroj vola a este k tomu poznate nejaky kvalitny tak mi prosim napiste nazov. Dakujem velmi pekne Jmenoúje se to watch winder - je jich hodně, mezi ty s nejlepším poměrem kvalita/vzhled/cena patří EILUX http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=195
JiříR Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Zdravim Vas, niekedy velmi davno som tu na fore zbadal zmienku o nejakej masinke do ktorej sa vlozia automaty a ona to nabija. Akurat ze si neviem spomenut ako sa ten pristroj vola. Ak niekto viete ako sa ten pristroj vola a este k tomu poznate nejaky kvalitny tak mi prosim napiste nazov. Dakujem velmi pekne Tady máš ještě jeden obchod od člena fóra. Dobrá kvalita a cena, viz tady.
PepaSFI Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 to bylo furt že ta věc nemá český jméno. Prostě je to nabíječka na hodinky.
Recommended Posts