jankoxxx Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Nazdar, mam jedny stare art-deco hodinky Helvetia. Su krasne a funguju bez problemov ale puzdro v ktorom sa nachadzaju je otrasne. Rad by som na ne kupil nejake nove (ak sa to da) alebo dal vyrobit (mozno zlate). Problem je ten ze som zatial nenasiel nikde vhodnu nahradu - a to hladam uz dost dlho - a nenasiel som ani ziadneho zrucneho majstra co by bol schopny nahradu vyrobit. Nevedel by mi niekto z vas pomoct? Vdaka, J Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
mechano Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Nazdar, mam jedny stare art-deco hodinky Helvetia. Su krasne a funguju bez problemov ale puzdro v ktorom sa nachadzaju je otrasne. Rad by som na ne kupil nejake nove (ak sa to da) alebo dal vyrobit (mozno zlate). Problem je ten ze som zatial nenasiel nikde vhodnu nahradu - a to hladam uz dost dlho - a nenasiel som ani ziadneho zrucneho majstra co by bol schopny nahradu vyrobit. Nevedel by mi niekto z vas pomoct? Vdaka, J Nové pouzdro ti sice mohu vyrobit, bojím se ale, že to stejně nebudeš chtít.
jankoxxx Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 Nové pouzdro ti sice mohu vyrobit, bojím se ale, že to stejně nebudeš chtít. vedel by si vyrobit? ja zaujem mam. ak chces posli mi sukromnu spravu a skusime sa dohodnut.
MartinT Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 (edited) Tak tohle je fakt úžasný kousek. Tímhle bych si takhle nahatě bez pouzdra ozdobil zeď. Dal bych je do dřevěného rámu za antireflex sklo. Pozadí z hrubého plátna do šediva (takový old fashion look). Jo a ten rám hoóódně velký (alespoň A3). To by bylo něco . . . Fakt se mi moc líbí Edited September 1, 2009 by MartinT
jankoxxx Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 Tak tohle je fakt úžasný kousek. Tímhle bych si takhle nahatě bez pouzdra ozdobil zeď. Dal bych je do dřevěného rámu za antireflex sklo. Pozadí z hrubého plátna do šediva (takový old fashion look). Jo a ten rám hoóódně velký (alespoň A3). To by bylo něco . . . Fakt se mi moc líbí dik za pochvalu. kupila mi ich frajerka v jednom bazare v Bratislave. na stene by asi tak nevynikli (tam mam rad obrazy) ako na mojej ruke takze koli tomu by som chcel nove puzdro.... strasne rad by som ich nosil. predstavoval som si zlate puzdro a hnedy remienok. ved uvidime ako dopadnem u Mr. Mechana
Ruda Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Tak tohle je fakt úžasný kousek. Tímhle bych si takhle nahatě bez pouzdra ozdobil zeď. Dal bych je do dřevěného rámu za antireflex sklo. Pozadí z hrubého plátna do šediva (takový old fashion look). Jo a ten rám hoóódně velký (alespoň A3). To by bylo něco . . . Fakt se mi moc líbí Vždyť z větší dálky bys viděl jen ten rám a plátno. Na ruce jim bude nejlíp.
jankoxxx Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 okrem toho, ked uz sme pri tom.... vedel by mi niekto povedat z akeho roku priblizne su? podobne som zatial nikde nenasiel a to som uz pobrazdil aj zopar zahranicnych for. vdaka
Ruda Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 okrem toho, ked uz sme pri tom.... vedel by mi niekto povedat z akeho roku priblizne su? podobne som zatial nikde nenasiel a to som uz pobrazdil aj zopar zahranicnych for. vdaka Mám designově podobné (EMTE - viz podpis). Ty prý byly koupené v polovině 30. let. Takže pátráním v paměti bych odhadoval, že tento design "frčel" ve 20.-40. létech 20. století.
jankoxxx Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 ta podoba je naozaj velka. vidim ze aj ty si daval svoje do poriadku. tvoje puzdro je ale v omnoho lepsom stave ako moje moje by uz ani do zbernych surovin nevzali, take je otrasne...
Adam99 Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Tak jsem prohrábl krabici s bordelem a našel taky jedny podobné. Myslel jsem, že jsou v háji a ony kupodivu jdou. Sorry za kvalitu fotek. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Ruda Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 ta podoba je naozaj velka. vidim ze aj ty si daval svoje do poriadku. tvoje puzdro je ale v omnoho lepsom stave ako moje moje by uz ani do zbernych surovin nevzali, take je otrasne... Upřímně řečeno není pouzdro nic moc. Kdybych ale nechal udělat nové, tak by pro mne ztratily kouzlo
jankoxxx Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 (edited) Upřímně řečeno není pouzdro nic moc. Kdybych ale nechal udělat nové, tak by pro mne ztratily kouzlo pre mna ma kuzlo hlavne cifernik a strojcek. puzdro beriem ako stare telo ktore potrebuje vymenit. beriem to ako transplantaciu ktora ich opat prebudi k plnohodnotnemu zivotu ale stale cakam na kontakt s mechanom uvidime ci sa dohodneme Edited September 1, 2009 by jankoxxx
jankoxxx Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 Tak jsem prohrábl krabici s bordelem a našel taky jedny podobné. Myslel jsem, že jsou v háji a ony kupodivu jdou. Sorry za kvalitu fotek. velmi pekne a hlavne zachovane
Recommended Posts