Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Produkce CK patří k tomu lepšímu v oblasti fashion brandů. Není tak prvoplánově lacině "lesklá" jako Armani. Určitě to nejsou hodinky, které zapadnou. Já bych spíš doporučil obdobný model "CK Bold Square Chrono, který je v jemné verzi Ocel, bílá luneta a stříbrné indexy. Ty k obleku vypadají skvěle, i když jsou masivnější než standardně quartzové hodinky bývají. Boundary je vlastně "převlečená verze" do barev. Jediné, co z mého pohledu dělá trochu problémy je řemínek (verze s tahem není tak elegantní). Je udělaný z velmi důvtipné kombinace kůže a kaučuk (vespod), což je k nošení docela zajímavé, ale nějak jsem si nemohl zvyknout a jeho výdrž také není z nejlepších. Problém je, že jiná náhrada (jako u většiny CK modelů z řady square - tedy Boundary) bývá obtížná. Mají specificky upravené zapuštění do stěžejek tak, že se řemínek u hodinek jakoby zvyšuje (speciání plastová výplň) a ani mistr řemínků si s tím moc rozumně neporadí v solidní cenové relaci (dát za řemínek k fashion hodinkám cca 4-5 tisíc je nesmysl). Tedy musíš pořizovat jen originální řemínky.

edit: prosím moderátory, ať to téma přesunou někam jinam. CK jsou swiss made, quartz a fashion, tedy rozhodně to nejsou německé hodinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem frista
Odesláno
Koukám na tyhle hodinky a celkem se mi líbí, připomínají mi Quadrato. Napadalo mě, že by se hodily k obleku (přestože jsou označené jako Jeans Wear).

http://www.goldeligius.cz/eshop/244011.cal...ndary-k4212120/

Co na ně říkáte?

Já bych řekl, že za ty penízky je už možnost si koupit hodinky..

Ale pokud Ti sednou na zápěstí a nevadí (podle mně nehorázný) poměr cena-výkon, není co řešit, nosit je budeš Ty;)

Odesláno
Produkce CK patří k tomu lepšímu v oblasti fashion brandů. Není tak prvoplánově lacině "lesklá" jako Armani. Určitě to nejsou hodinky, které zapadnou. Já bych spíš doporučil obdobný model "CK Bold Square Chrono, který je v jemné verzi Ocel, bílá luneta a stříbrné indexy. Ty k obleku vypadají skvěle, i když jsou masivnější než standardně quartzové hodinky bývají. Boundary je vlastně "převlečená verze" do barev. Jediné, co z mého pohledu dělá trochu problémy je řemínek (verze s tahem není tak elegantní). Je udělaný z velmi důvtipné kombinace kůže a kaučuk (vespod), což je k nošení docela zajímavé, ale nějak jsem si nemohl zvyknout a jeho výdrž také není z nejlepších. Problém je, že jiná náhrada (jako u většiny CK modelů z řady square - tedy Boundary) bývá obtížná. Mají specificky upravené zapuštění do stěžejek tak, že se řemínek u hodinek jakoby zvyšuje (speciání plastová výplň) a ani mistr řemínků si s tím moc rozumně neporadí v solidní cenové relaci (dát za řemínek k fashion hodinkám cca 4-5 tisíc je nesmysl). Tedy musíš pořizovat jen originální řemínky.

edit: prosím moderátory, ať to téma přesunou někam jinam. CK jsou swiss made, quartz a fashion, tedy rozhodně to nejsou německé hodinky.

s tím že to nejsou německé hodinky máš pravdu, došlo mi to chvíli po vystavení...

líbí se mi ten hranatý ciferník co jsem postoval ale je pro mě moc velký - 43x52 mm je asi na dost velkou ruku...

Odesláno
s tím že to nejsou německé hodinky máš pravdu, došlo mi to chvíli po vystavení...

líbí se mi ten hranatý ciferník co jsem postoval ale je pro mě moc velký - 43x52 mm je asi na dost velkou ruku...

Moje jsou trochu menší - 39 x 40 x 12, ale jsou opravdu hezký a - to slovo nemám rád - decentní. Ano, za tyhle peníze ti tady určitě najdeme "poctivější" a určitě lepší mechaniky, ale swiss made těžko. V provedení Square (hranaté) mechaniky však moc nenajdeš (a v relativní kvalitě) a cenově tyhle CK už nejsou žádná pálka - na ebay okolo 220 - 260 $. A to zpracování je na rozdíl od ostatních fashion značek poměrně kvalitní a při tom z toho ten fashion prvek moc nekřičí. Jestli nechceš být závislý na chronomagu, kup je a upaluj, dokud je čas ...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mně se líbí,dají se nasit po celý den i k obleku,dneska je to stejně fuk,k obleku se nosej i daleko sportovnější modely. ten široký kožený pásek je pěkný, jinak cK dobrá fashion značka,s tradicí,nebudou nabízet šunty,pokazili by si jméno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...