Přejít na obsah

Opět soutěž v rozpoznávání IWC


vlastik

Doporučené příspěvky

:P nevím jak jste tady typovali,nečetl jsem to, ale za mě jsou jednoznačně ty vlevo originál, z fotek není vše patrné, ale nejvíce se ty tři kusy liší korunkou, a ty co tady Vlastík chtěl prodat http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19584&hl=iwc , tak korunka nejvíce sedí k těm nalevo :whistle: Tedy pokud na fóru nechtěl prodat fake :angry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uprostřed mají podle mě zcela vyosený trojúhelník na dvanáctce.

 

Jinak tady fotka Top Gunů, to logo mi připadá dost světlé. Ale nevím, jestli to není také fake. :-D

 

TopGun2.jpg

 

http://www.redflagdeals.com/forums/showthr...366&page=65

 

 

Tohle není fake, číňani neumí rattrapante, alespoň prozatím.

Co se týče rozdílů, rozhodně něco málo je vidět na podciferníčcích na 6 a 12 (na vroubkování a orámování ciferníčků), na značkách hodin a na logu na straně pláště, největší a nejznatelnější rozdíl je na řemínku, ale tyhle rozdíly na tom jsou asi tak jako kdybysme chtěli zuby zkoušet z kolikakarátového zlata je vyrobena mince. Je to hodně málo vidět. Detailní fotky jsem nedělal, protože je normální člověk nebude z takové blízky nikdy zkoumat. Je zajímavé sledovat vývoj. Byl tady nadnesen dotaz jestli náhodou v prodejním vlákně neprodávám fejky IWC. Co se týče prodeje mých IWC, tak jsem avizoval, že budou mít potvrzení od Dušáka, a ty fejky zase nejsou až tak dobrý, aby to nepoznali. Ovšem na ulici to normální člověk téměř nemá šanci poznat, pokud je na sobě nemá prodavač buřtů na Václaváku (i když zrovna ten by je mít mohl, podle těch cen a kvality). Vlastik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže vyhlášení se nepoveldo, protože mi chcípl interfernet.

Ale nevadí.

První, kdo rozeznal/uhodl originál byl

Stephan. A dále všichni, kdo se rozhodli stejně.

Originál je nalevo, uprostřed je "horší" fejk, napravo lepší "fejk".

Něco se dá rozeznat podle ozobaných řemínků u fejků (ozobaný je moc silné slovo, na dvou místech z nich kouká niť), potom všechny mají titanová tlačítka a korunky, ale fejky je mají trochu lesklejší, umístění a odecně všechny rozměry jsou u všech naprosto stejné, rozdíly jsou způsobeny jiným náklonem jednotlivých hodinek, malé ciferníčky mají výrazné okruží jen u origo, lepší fake je má také a navíc vroubkované soustřednými kruhy, origo a lepší fake mají super neodrazný ciferník, jako Stealth, přezky jsem nevyfotil, ale tam byste to mohli poznat rychle, fejky mají hranatou jehličku, která přesně zapadá do výlisku na přezce, ale originál ji má na špičce zakulacenou. Co se týče loga na boku, je nejkvalitnější na origo (téměř samozřejmě), i když to nevypadá, mají všechny šedý podklad, i když na fotkách jsou rozdíly výraznější. Co se týče ještě jednou pásku na origo a lepším fejku je krásně měkký i přesto dobře tvarovatelný. Jsou to opravdu drobnosti, takže pozor, pokud to jde, realizujte obchod za dozoru autorizovaného prodejce, nebo alespoň s lupou, protože rozdíly jsou vidět ve zvětšení podstatně líp, např. logo a osičky). A musím říct, že originál poznám, ale musím se soustředit právě na prvky, které jsem popsal, úplně nejrychleji podle řemínku a přezky, ale ten jde odmontovat, takže ja to jen rychlá orientace, ne berná mince. Takže díky za soutěžení a držím palce.

Vlastik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...