Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale chlapi.... za 300 eurobubakov su to paradne hodinky a ked sa k nim za dalsich par USAbubakov doobjedna nejaky fesny cifernik a rucky z MKII ktory cloveka zbavi toho necisteho pocitu a necha vyniknut vintage look umelohmotneho vypukleho skla stylovo vytrcajuceho nad lunetu tak este nejedno srdce chronomagika zaplesa.

Odesláno
asi by mě nebavilo je prodávat

Chápu :thumbsup_anim:

Ale chlapi.... za 300 eurobubakov su to paradne hodinky a ked sa k nim za dalsich par USAbubakov doobjedna nejaky fesny cifernik a rucky z MKII ktory cloveka zbavi toho necisteho pocitu a necha vyniknut vintage look umelohmotneho vypukleho skla stylovo vytrcajuceho nad lunetu tak este nejedno srdce chronomagika zaplesa.

To je ale hodně dobrý nápad :-)

Odesláno

Končím se Steinhartem. Kdyby alspoň , jako MKII nebo precista ( s tím protiatomákem :D) prostě napsali - tohle je replika slavné limitky rolex ..... nedivím se kubsonovi, že to odmítá prodávat. Já to odmítám kupovat.

Odesláno

Vím, že si nepořídím ani tyhle Steinharty a asi ani ty originál Rolexky. Být ale konstruktérem Rolexu, takovéto napodobeniny by mě nenaštvaly, naopak hřály u srdce. Vždyť vytvořil něco, co stojí i seriózní firmě za velmi okatou napodobeninu. Ta podoba je až zarážející ...

Odesláno
Končím se Steinhartem. Kdyby alspoň , jako MKII nebo precista ( s tím protiatomákem :D) prostě napsali - tohle je replika slavné limitky rolex ..... nedivím se kubsonovi, že to odmítá prodávat. Já to odmítám kupovat.

Na druhou stranu by to mohl být dobrý kšeft a peníze nesmrdí. Takto je to podle mě nějak napůl, tuhle repliku ještě toleruju a tuhle už ne, přitom od začátku jde furt o jeden a ten samej design, akorát se čím dál víc snaží napodobovat originál.

Odesláno (upraveno)
CzechJoker: a právě tady byla překročená ta mez... mezi inspirací a okopčením

Chinhart Lolex :-)

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)

Trh je svi... Podle mě je prodá. Třeba méně znalým, nebo méně zásadovým zákazníkům.

Těm ale zase bude vadit právě to "sklo"

A co třeba limitka Steinhart-pilotek tady vzniklá? Taky to není zrovna "new look"

Že by ve světě docházela invence?

Edit: Já mám třeba rád od Steinharta Tritony- designový originál. A udělal s nima nějakou díru do světa?

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
Já mám třeba rád od Steinharta Tritony- designový originál. A udělal s nima nějakou díru do světa?

Presne tak. Rolex je proste videt a je to sen mnoha lidi, a tak se kolem toho bude diskutovat porad dokola.

Odesláno

ja myslim ze by vyzeralo v pohode,.... nosieval som hodinky so sklom z umelej hmoty dlhe roky a nestazoval som sa ostatne vygogli si nejake naozaj vintage rolexy tudory alebo speedmastery,.... uvidis ze ten plast nie je az taka tragedia jednak ide lestit a jednak ked uz je vazne zle da sa pomerne jednoducho vymenit

Odesláno
ja myslim ze by vyzeralo v pohode,.... nosieval som hodinky so sklom z umelej hmoty dlhe roky a nestazoval som sa ostatne vygogli si nejake naozaj vintage rolexy tudory alebo speedmastery,.... uvidis ze ten plast nie je az taka tragedia jednak ide lestit a jednak ked uz je vazne zle da sa pomerne jednoducho vymenit

Ja zadne takove nemel , jen polemizuju ... Jestli to je tak jak rikas, tim lip.

Odesláno

Firmy s dlhorocnou historiou sa radi a casto inspiruju (popripade len zkopiruju) zaujimavymi modelmi z minulosti. Firma bez obsiahleho archivu si, zial, musi pomoct lovom v cudzom revire.... Na pripadnu genialitu sucazneho dizajnu neverim, vsetky pekne modely hodiniek uz existuju.... :thumbsup_anim:

Odesláno
Takový pěkný potápky to mohly bejt a oni tam daj plastový sklíčko???? Originální nejsou, ale to zas nejsou zdaleka jediný..

To plastovy sklo je tam zcela zamerne. Pokud bys chtel tyhle hodinky se safirem, tak se podivej po beznych Steinhart Ocean 1, ma je kubson na chronoshopu. Tyhle hodinky maji mit "oldschool" nebo vintage "look", proto tedy sklo ze stejneho materialu, ze ktereho se skla drive delala (vcetne potapek).

Odesláno
To plastovy sklo je tam zcela zamerne. Pokud bys chtel tyhle hodinky se safirem, tak se podivej po beznych Steinhart Ocean 1, ma je kubson na chronoshopu. Tyhle hodinky maji mit "oldschool" nebo vintage "look", proto tedy sklo ze stejneho materialu, ze ktereho se skla drive delala (vcetne potapek).

Chápu chápu, ale to přeci nejsou repliky nějakýho konkrétního modelu, který měl plastový sklíčko (spíš víčko :) Old school look a vymoženosti moderní doby by šlo dohromady ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...