Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes v tramvaji na mě házely prasátka tyhle orloje. Zprvu jsem si myslel, že to je dýzl, ale přítelkyně, která líp vidí, že prý tam byl nápis Tissot, což se mi skoro až nechce věřit...

post-32970-1503591488,12.jpg

post-32970-1503591501,5.jpg

A teď cca před půl hodinou vycházel od Vietnamců na Hradčanský mladej elegantně oblečenej týpek v bleděmodrý košili se sluchátkama v uších a na ruce měl pilotní Longines Heritage 1935 (to už by mohl být někdo místní)

Odesláno (upraveno)

Docela to tu jede, jeden typek vedle u stolu AP s kamenama, jeho paní/ partnerka Cartier, pak následovaly Rolex sub bamford v celo černé, FG sub, PP zatím ne... zajímavý kusy..pak par Omega kousku.. ty se furt opakuji...

Za foceni by mě asi zavřeli tak bez fotek

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Dneska Talián na ruke Monaca biely cifer Gulf krásne a má toho plnú kabelu a za Boha som si nevedel spomenúť na kozu v anglickej verzii , neviem či by fungovala ?! no bodaj by som si spomenul s tou mojou angl. s čínskym prizvukom. Prvé Monaká má zo 70 roku a celkovo mä 8 kusov THM všetko limitky a ja osol som zabudol spraviť fotku no nabudúce - sa polepším no

Odesláno

Dnes pár vydržovanych dam daydate rolex FG, její kámoška DJ s šutrama..divim se, že je to ostatní zlato nestáhlo ke dnu.

Odesláno

Včera na jednaní.Dodávateĺ oceľovej konštrukcie z Ružomberku prekvapil.Na ruke

ULYSSE NARDIN Maxi Marine Chronometer  v rose golde.

Nádherné ,výrazné hoďky s kúskom drahého kovu aplikovaným aj v náramku.

Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku

Odesláno

Čtvrtek dopoledne Motorest Podkova u sjezdu Vranovice/Kelčice mladý muž v košili a na ruce pilotky (snad Steinhart), dnes pro změnu obsluhující pan číšník Steinhart Ocean One :)

Odesláno

Dnes jsem byl ve Fashion Areně ve Štěrboholech omrknout krom hader i ty Orisky s údajnou slevou 50% (je to v krámě Festina a docela bída, pár pro mě nezajímavých modelů bylo ve výloze ale je fakt, že asi za dobrou cenu)

.... nicméně jsem viděl dost slušných hodinek na návštěvnících... jeden asiat v Nike Store měl Submarinery, pak postarší pán s blonďatou manželkou měl nejaké Rolexy na jubilee v bicoloru (přijde mi, že měly římské číslice ale nejsem si jist), no a pak jsem viděl v Ralph Laurenovi chlápka s manželkou a synkem v růžovém tričku stejné značky a měl nejaké chronografy Omega. Přijde mi, že i docela koukal na moje SKX009 tak mě napadlo, zda nezkusit kozu, ale nakonec jsem se neodhodlal. Nebyl jste to někdo?  

Odesláno

Ted na Jiraku. Starsi pan vysel z domu s metrem prisedl si vedle me a mel uplne stare dojebane bicolor gmt co dostal k 50tinam a ma je snad 30 ket nadherne pokoukani:)

Odesláno

Sakra ta Pivovarská v Uhříněvsi celkem jede, pána se Swordy SMP už potkávám víceméně pravidelně a dnes se k tomu přidal další se staršími anadigi Béčkama Aerospace, asi dobrá lokalita :)

Odesláno

...vedle nás je vtipná ves Čeladná, kam se v posledních letech stěhují vtipní lidé....no a tento měl asi silný smysl pro humor. Co měl na ruce jsem v tom oslnění nerozluštil.

Pozná někdo co?

45fcdaa2753cf14d6cf59351a0934640.jpg35bdc98daf45483c44b3ef8e39460467.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...