Tichus Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Jestli to má jenom twinlock, tak bych s tím do sprchy nelez.
OndraTce Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Tak já myslel do sprchy bez puštěný vody. Zase takovej kaskadér nejsem, tyo.
malda Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Pokud potřebuješ se šnorchlem pohladit dno Mariánského příkopu, či potřebuješ hodinky asi 4 cm vysoké, tak je to pravá volba. Jinak ukázka co je možné vyrobit, což zas nijak nezpochybňuji.Tak tohle na zápěstí svého nositele na dno Mariánského příkopu stáhne určitě. To, že to ukazuje i čas, bych spíš bral jako bonus.
Potkan Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Kdyz vlastnite kolotoc v oblasti lavinoveho nebezpeci...
tikzot Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tak tohle je slušnej ulét lavina nelavina;-))
P11 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Ten spodný bazmek, tam je anténa na sos?
Olaf Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Aktuálně na jednání v tříkotoučáku (Dreischeibenhaus Düsseldorf), cca 20 lidí v místnosti: 1x šedý Daytony 116622 (rhodium?), 2x JLC Master chrono, Portugieser, DayDaty, Datejusty, asi čtvery ocelový Suby, Stowa Antea, Bondovky, Longines Master chrono (poslední dvoje náš příspěvek), a včera největší střelec s dětskejma quartz Mondainama. Každopádně ty svý Steiny Ocean Zwei radši schovám pod košili. Ať nezáviděj... Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Olaf
Americkej Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Kdyz vlastnite kolotoc v oblasti lavinoveho nebezpeci... Trošku volnější.
Filip.J Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Aktuálně na jednání v tříkotoučáku (Dreischeibenhaus Düsseldorf), cca 20 lidí v místnosti: 1x šedý Daytony 116622 (rhodium?), 2x JLC Master chrono, Portugieser, DayDaty, Datejusty, asi čtvery ocelový Suby, Stowa Antea, Bondovky, Longines Master chrono (poslední dvoje náš příspěvek), a včera největší střelec s dětskejma quartz Mondainama. Každopádně ty svý Steiny Ocean Zwei radši schovám pod košili. Ať nezáviděj... Se všema těma ostatníma v jednačce? To je frajeřina! Jak říká Instant, ten chalan má v pi*i!
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Arkady Pankrac, pilotly, dle loga bych rekl ze od Steina.
Bells Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Jen nekecej, v nejmenovaném vlákně na ně civíš pořád
dawe009 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Okruh Algarve ve Faru, Beni Leuchter na simulátoru, Daytony jako pravý závodník..
Petr.S Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Pánové, nevím kam s tím, tak to dám sem. Dnes mě oslovil jeden člověk s prosbou o pomoc, dám sem kopii textu, ať to nemusím přepisovat:"Nedostaly se k vám nahodou Primky s venovanim Tomasovi k narozeninám Venuje děda jan.š?v dětství jsem o ně prisel,chtěl bych je zpět,děda uz nezije.budu rád když by se našly.dekuji"Já vím, je to nereálné, ale slíbil jsem to. Díky.
skalis Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 (upraveno) Dej to do PRIM sekce, tady to zapadne.Pánové, nevím kam s tím, tak to dám sem. Dnes mě oslovil jeden člověk s prosbou o pomoc, dám sem kopii textu, ať to nemusím přepisovat:"Nedostaly se k vám nahodou Primky s venovanim Tomasovi k narozeninám Venuje děda jan.š?v dětství jsem o ně prisel,chtěl bych je zpět,děda uz nezije.budu rád když by se našly.dekuji"Já vím, je to nereálné, ale slíbil jsem to. Díky. Upraveno 18. ledna 2019 uživatelem skalis
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Jen nekecej, v nejmenovaném vlákně na ně civíš pořád Touché...
Olaf Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Se všema těma ostatníma v jednačce? To je frajeřina! Jak říká Instant, ten chalan má v pi*i! Na minulym jednání měl nějaký psychoswatchky, těžký devadesátky, samozřejmě opět nevhodně malý, takže toho má taky plnou kabelu. Poreferuju po příštím Sitzung a pokusim se o spyshot.Chlápek cca 60 let, bohužel to má v péči až moc a jako bonus ve všech ohledech... EDIT: Jo a to měl ještě několik (pseudo)prezentací, u kterejch hodně máchal rukama, díky čemuž mě trklo ála "co to má proboha na ruce!?"... Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem Olaf
kloubik Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Dneska oběd na Brumlovce, budova HP. Staré Aquatimer chrono na gumě, někdo odsud?
kilosunky Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Dnes 23.1. od 9:00 do cca 10:45 študent na skúške Damasko DA36 (SjF STU BA).. Aj som mu ich pochválil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se