honza71 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 O vikendu jsem vidal borce, co mel cerny Sub C a jeho zena sedy midsize Yachty. Sluselo jim to. A co vic, zase me ten silenec nahlodal... Sakra, vždyť máš IWC, tak jak Tě může nahlodat/rozhodit někdo s RLX ?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Bandi nechtěj abych si myslel, že jsi nevyzrálý mladý muž.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Che, fakt se mi ty cerny keramiky libily. Proste na ty ruce tak nejak zvlastne zarily. At si rika kdo chce co chce, RLX proste maji auru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Dnes na Salimě, hodinky jsem zaregistroval až na hotové fotce, kvalita záběru je mizerná , přiznám se že tam byly jiné objekty zájmu, slečna je z Maďarska a nabízela k ochutnání jejich čabajku a pastu z lanýžů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Dnes na Salimě, hodinky jsem zaregistroval až na hotové fotce, kvalita záběru je mizerná , přiznám se že tam byly jiné objekty zájmu, slečna je z Maďarska a nabízela k ochutnání jejich čabajku a pastu z lanýžů. Z tej fotky poznam,ze slecna je nosata,hrbata,ale hodinky identifikovat teda nee Upraveno 29. února 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 vypadá to na Ice Watch nebo něco takovýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Dnes na Salimě, hodinky jsem zaregistroval až na hotové fotce, kvalita záběru je mizerná , přiznám se že tam byly jiné objekty zájmu, slečna je z Maďarska a nabízela k ochutnání jejich čabajku a pastu z lanýžů. Na chatu dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Minulý týden ve čtvrtek v Praze na Budějovické v Kolkovně, čišník měl na ruce Fortis flieger chrono na tahu, někdo odsud, stihl jsem mu je akorát pochválit:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Na chatu dobrá Vidim, ze je tu vic lidi, co si na tu hlasku pamatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Na Salimě nějaký borec předváděl kuchyňské roboty Kenwood a na ruce měl TH carrery s červenou vteřinovkou. Přepadla mě nostalgie na mé carrery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Sevilla - nejen Longines, ale i Rolex, Patek etc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Máte zkušenost s tímto prodejcem? Nebude to fake? http://www.ebay.com/itm/Casio-Men-Watch-G-SHOCK-Solar-FROGMAN-Diver-Xpress-Box-GF-1000-1D-/270912126845?pt=Wristwatches&hash=item3f139eff7d#ht_4467wt_1163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 (upraveno) same pekne kusky Upraveno 9. března 2012 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Postarší letuška společnosti TAP Portugal měla ocelové Rolex Daytona s bílým ciferníkem. Buď píchá z kapitánem nebo to byly fejky Hrozný na tom je, že to nepoznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Dnes zákazník a majitel jednoho z výrobců bylinných čajů B for B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 V stredu okolo obeda v Žiline, v Mekáči OC Dubeň Bondovky chrono, pán českej narodnosti (ked prieniesla obsluhujuca cheeseburgery*, povedal "Dekuji"), vek 35-40, vyška okolo dvoch metrov, okuliare a kotnikove topanky, niekto miestny ? *ale mohli to byť aj chickenburgery, hamburgery, .... proste niečo z tej Mekáčskej menšej veľkosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Dnes jeden klient Seamastery chrono... se slzou v oku jsem si vzpomněl, jak mi móc slušely :-( To xlaque: nebyl to Čech a McD tak v ruce neměl... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Dnes jeden klient Seamastery chrono... se slzou v oku jsem si vzpomněl, jak mi móc slušely :-( To xlaque: nebyl to Čech a McD tak v ruce neměl... ;-) Ako sa ti páčili na ruke iného? Mám skúsenosť, že keď som ich požičal /SMP Chrono/ na vyskúšanie, vždy sa mi z odstupu páčili viac, ako keď som si ich nasadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Ako sa ti páčili na ruke iného? Mám skúsenosť, že keď som ich požičal /SMP Chrono/ na vyskúšanie, vždy sa mi z odstupu páčili viac, ako keď som si ich nasadil. Vypadaly skvěle, jak na jeho, tak tenkrát na mojí ruce ;-) Je fakt, že se mi po nich stejská... Byly skvělý. A do dneška jsem u žádnejch jinejch neviděl tak markantní rozdíl mezi modelem v chronu a nechronu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Prednasejici ma Breitling Aerospace. V tom titanu vypadaji jako takova seda nenapadna myska. Pekny becka, neokazaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se