Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dnes na Salimě, hodinky jsem zaregistroval až na hotové fotce, kvalita záběru je mizerná Posted Image, přiznám se že tam byly jiné objekty zájmu, slečna je z Maďarska a nabízela k ochutnání jejich čabajku a pastu z lanýžů.

post-12657-065115500 1330534829.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na Salimě, hodinky jsem zaregistroval až na hotové fotce, kvalita záběru je mizerná Posted Image, přiznám se že tam byly jiné objekty zájmu, slečna je z Maďarska a nabízela k ochutnání jejich čabajku a pastu z lanýžů.

Z tej fotky poznam,ze slecna je nosata,hrbata,ale hodinky identifikovat teda nee :sad01_anim:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

V stredu okolo obeda v Žiline, v Mekáči OC Dubeň Bondovky chrono, pán českej narodnosti (ked prieniesla obsluhujuca cheeseburgery*, povedal "Dekuji"), vek 35-40, vyška okolo dvoch metrov, okuliare a kotnikove topanky, niekto miestny ?

*ale mohli to byť aj chickenburgery, hamburgery, .... proste niečo z tej Mekáčskej menšej veľkosti

Odkaz ke komentáři

Dnes jeden klient Seamastery chrono... se slzou v oku jsem si vzpomněl, jak mi móc slušely :-(

To xlaque: nebyl to Čech a McD tak v ruce neměl... ;-)

Ako sa ti páčili na ruke iného? Mám skúsenosť, že keď som ich požičal /SMP Chrono/ na vyskúšanie, vždy sa mi z odstupu páčili viac, ako keď som si ich nasadil. :)
Odkaz ke komentáři

Ako sa ti páčili na ruke iného? Mám skúsenosť, že keď som ich požičal /SMP Chrono/ na vyskúšanie, vždy sa mi z odstupu páčili viac, ako keď som si ich nasadil. :)

Vypadaly skvěle, jak na jeho, tak tenkrát na mojí ruce ;-) Je fakt, že se mi po nich stejská... Byly skvělý. A do dneška jsem u žádnejch jinejch neviděl tak markantní rozdíl mezi modelem v chronu a nechronu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...