tmoris Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 dneska Ondrej Fryc, cerstvy ~miliardar, na ruce oblekovky se svetlym cifrem a pruhledem naznacujicim turbo na tmavem remenu se svetlym prositim. Nevite nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Dnes Albert NJ u pokladny maník s nějakými Roládami, ale na to nejsem odborník. Měly ručičky šípovitý jako Omegy seamaster a jestli byly nebo nebyly origo to nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Dnes Albert NJ u pokladny maník s nějakými Roládami, ale na to nejsem odborník. Měly ručičky šípovitý jako Omegy seamaster a jestli byly nebo nebyly origo to nevímJestli to byl pokladník, tak určitě originál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Jestli to byl pokladník, tak určitě originál :-) dobrá dedukce, ale on platil přede mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Semafory na Křížové v Brně - tmavý Bentley Continental GT a řidič černé Big Piloty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Dnes Praha - Žižkov. Kdo má na autě nálepku, kolegové :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 doufám, že jsem jel slušně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Kbelská ráno - modrý Mercedes v kombíku pán s Bondovkama. Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 doufám, že jsem jel slušně?Samozřejmě, jako každý Chronomagor :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 to bylo kolem půl šesté? docela jsem spěchal. cos měl za auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Okolo jedenáctý na nábřeží u Interconti jel stříbrnej Def a v něm chlapík s bílým bagem na ruce. Streetglide, nebyls to Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Okolo jedenáctý na nábřeží u Interconti jel stříbrnej Def a v něm chlapík s bílým bagem na ruce. Streetglide, nebyls to Ty? Jestli jich nemá víc, tak by měl mít David zeleného Defa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Tak zelenýho jsem potkal o pár minut pozdějc u hradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Tak zelenýho jsem potkal o pár minut pozdějc u hradu Tak to uz by mohlo byt:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 to bylo kolem půl šesté? docela jsem spěchal. cos měl za auto?Jo jo, myslím, že kolem půl šesté to mohlo být. Černá Audi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 pořád koukám po nálepkách na autech a nakonec jsem přistižen já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 pořád koukám po nálepkách na autech a nakonec jsem přistižen já.Já po samolepkách koukám již cca dva roky, možná i déle (to byla první série samolepek) a jsi první koho jsem viděl za celou tu dobu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 já tama jezdím často, tak na mě příště blikni a usmívej se u toho (abych si nemyslel, že jsi navztekaný řidič) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 rano pan v Holesovicich ve firme Becka Navitimer dnes asi kolem 13:00 v Arkadach u stolecku u zabradli nekdo se Steinhartama s unitasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Presne pred tyždňom na letisku Schwechat na check-ine so smerom na Tenerife (let o pol druhej) IWéCé Big Pilot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se