Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Vono je to škoda, Rlx, Omega, Béčka apod mi už ani nepřijdou, že stojej za zmíňku... V jednom dni se tady objevily dvoje Hubloty, jedny AP, troje Daytony a už mi bylo blbý sem psát. Což mě samotnýho mrzí. Ale občas se objeví něco fakt parádního. Třeba ML Masterpiece Roue Carrée Seconde byly zážitek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Itálii má DJsty i popelář, na to si tam brzy zvykneš :lol2: Nerad bych tímto urazil nějákého popeláře, jen chci poukázat na to, že špagety rádi nosej fejky s dovolených v Egyptě a je jim to všechno buřt, jde o to vypadat vcelku dobře :clap:

 

Taky mám zkušenost s tím, že Rolexky má každý taloš...ale jestli má většina fejky, těžko říct. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes o poledni pauze,u sveho hodinare (pravoslav brada,v olsinach,praha 10),plna krabice prim sport 2,cca 10ks v bezvadnem stavu(automat i mechanika),dle sdeleni hodinare toho ma pan sberatel mnohem vic. Pekne koukani. Nekdo odsud?

Funguje on vůbec? Vždycky když jdu kolem, má zavřeno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší jednání v Bratislavě, tričko Replay, já mimochodem také, hodinky Omega krásné Planet Ocean, já Omega Seamaster, takže to bylo docela úsměvné, ale jednání na jedničku" Někdo odsuď? Na kozu jsem neměl koule, i přes to, že mě párkrát prolétla hlavou  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...