Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

Dneska Harley Days a skoro samé Suby! Až si říkám že je nosí každej ........... Jinak jedny Avenger v titanu na 150kg týpkovi co měl 1% vestu docela milej :) a jedny oranž Emergency jo ale překvapil mě chlap někdo od zastoupení čr HD měl suby noudejt plecháče na koženém nato!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem dnes na Ciaf HK nadhodil kozu u jednoho plešouna s Rolexkami,protože jsem měl vnitřní cítění, že je to Tange a pán na mě koukal jak na blázna. Tak jsem dělal,že to říkám mému tříletému synkovi :-) blbé heslo řeknu vám, no ale jinak na letecké show hodně Rolexek, Béček, němečtí piloti Sinn všiml jsem si...pěkně tam bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jist, zda jsi vylepšil svůj obraz v očích dotyčného, pokud jsi předstíral, že synátorovi vykládáš o tom, že koza dojí krev :)

Včera v HK na festivalu vína jsem měl oči na štopkách a smutně jsem musel konstatovat, že "nejzajímavějším" kusem  byl odhadem půl kila vážící turbostroj na ruce nějakého pána s hlavohrudí, jinak spousta smart watches takže nuda, zklamání. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je nase seznamovaci formule. Reknes: 'Koza doji krev' a ten druhej ti musi odpovedet druhou casti hesla. Tu se dozvis po svym 1000 prispevku tady, posle ti ji moderator Slunecnik. Do ty doby budes furt jen bit.

 

Merde, to abych raději dělal blbýho (s mým zjevem bez problému uvěřitelný), nebo se provařit bez hesla. To by se Gabčík s Kubišem v hrobě rozkmitali...

Upraveno uživatelem Stalin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ja si furt říkam kdy konecne nekdo zdejsi uvidí na cečku me a zvecni me tu alespon zminkou. Cestuji zásadně s levou rukou predpaženou a rotují zapestim na všechny strany vagonu a furt nic.

Uff, už jsem si myslel, že jsem mimoň, cestuju často full MHD, jak se ochladí permanentně s vyhrnutým rukám na levé ruce a každých pár sekund kontroluju čas, Často jednám s manažerama, ale zatím spíše zklamání, žádný pořádný úlovek. Začínám pochybovat, že chronomagor existuje  :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se priznam, ze z NY jsem trosku zklamanej. Nejcastejsi tady zacinaji byt videt Apple watch. Z hodinek vedou Suby, obcas nejake jine rolex hlavne ve zlate nebo bicolor. Na Omega SMP jsem narazil asi dvakrat. Sem tam Seiko (nas nejvyssi ma cerne monstra, jeste jsem ale nemel prilezitost dat s nim rec...) Ovsem minuly tyden v metru nejaky asiat s Junghans! To me potesilo. Co se tyka jinych zobrazovacu casu, tak jednoznacnou prevahu ma Misa Korsu

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to sem vůbec nechtěl psát, ale když to Andy Aaron naťuknul: V sobotu ve vlaku z Prahy na Beroun (linka S9, odjezd z Vršovic 12:12) si pán v tričku a kraťasech na stolečku u okénka vybaloval nové Apple Watch. Pěkně si to vyskládal z těch sáčků, prolistoval návod, vložil baterii, vyzkoušel si, jak mu sedí na ruce, a pak to zase poctivě zabalil do té hromady igelitu, zavřel do krabičky, krabičku dal do tašky a s blaženým výrazem koukal z okna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...