Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Nedávno som sa vrátil z UK a keď som vychádzal z takého veľkého nákupného centra (Lakeside in Grays) tak vedľa mňa stál tak by som povedal že až lacne oblečený černoch s deťmi. Jedol som Big Mac a jak som mu pozrel na ruku, ostal som v šoku tak, že som si až nebol istý, či to je real.. Prihovoril som sa a nakoniec to boli real Audemars Piguet Royal Oak Offshore za ktoré dal niečo cez 20,000 libier... :eek: všimol si moje Breitle ale keď som sa opýtal, či nemá čas že by som si ich vyskúšal, on by si mohol pozrieť moje tak sa zasmial a odišiel so slovami, no thanks... neviem prečo :D ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, ta korunka ve spodní části prozrazující malej strojek ve velkým pouzdru je nic moc. Navíc celkově takový ty gimmicky jako cifr udělanej z vraku auta/lodi/letadla jsou obecně trochu trapný. Ten výsledek vlastně nevypadá tak blbě, jak by mohl, ale i tak to na mě nepůsobí jako něco, co bych chtěl nosit.

btw: Ale je zajímavý, jak tam nacpali tu power reserve, která zjevně není součástí základního strojku...

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě v pátek potěšil pilot United Airlines, na ruce moonwatche. A nějaký německý mluvící pán v první třídě Glashutte Senator Sixties Chronograph.

 

A jinak během prvních 3 dnů dovolené docela pěkná všeho chuť. Oranžová monstra, SKX007, staré pepsi, staré expy ii polarky, jedny dámské Patek aquanaut + manžel SD4000, černé pelagos na malém asiatovi (ještě že jsou titanové), suby na každém rohu a vytahane bi-color datejust na důchodcich nepočítaně. Chtělo by to konečně potkat naživo grand seiko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...