Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Opakuju se. Nechapu, proc sem lidi davaji milion fotek hodinek, co videli v nejakem hodinarstvi. To sem opravdu muzeme scanovat katalogy a bude to stejne zajimave. Tohle vlakno je zajimave tim, co kdo videl zajimaveho. Kdybych si chtel prohlizet katalogy, tak to jde i jinak.

to je fakt blbej nápad sem dávat fotky hodinek. Ze stim nejde radej na nějaký hodinářský fórum kde by to někoho mohlo zajímat. Ale sem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechapu, proc sem lidi davaji milion fotek hodinek, co videli v nejakem hodinarstvi.....Tohle vlakno je zajimave tim, co kdo videl zajimaveho.

Ja zas nechapem o com dokola tocis, ved si sam protirecis :) davaju sem realne fotky zaujimavych hodiniek ( nie nejake katalogove priklaslene fotosopove vytvory). Najma posledne prispevky su presne o tom co pises - "co kto videl zajimaveho".
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nevim, ze mate nutkani sem nahazet fotky vsech hodinek, ktery vidite v nejakym hodinarstvi. To sem rovnou zacnete scanovat katalogy... Bude to zhruba stejne zajimavy.

Já bych dal JR banána...normálně mě na.ral tolik hodinek na které nemám...fakt to přehnal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes v Hongkongu na stanici Kowloon ve fronte na tago jsem zmercil vedle me AP Royal oak dual time power reserve na tahu, prekvapilo me, ze mi pan asi rozumnel, kdyz jsem s kolegou bez okolku diskutoval v cestine, jestli jsou to AP nebo Hublot, a ze maji rezervu natahu. Pozdeji jsem si vsimnul na jeho kufru, ze to byl nejaky Mira z CZ. Skoda mohli jsme dat rec, kdyby se zapojil do nasi debaty ;)) jinak dobra haluz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na meetingu v portugalsku som prvý krát pokecal o hodinkach. Pochvalil som nemeckému kolegovy omegy seamaster a pytam s ho ze či je "watch fan" :-) . Uz minule som si ich vsimol ...ale nebola prilezitost. Vysvitlo ze je a ma ešte jedny omegy a nejake "basic glashutte" ...ja s mojimi seiko sarb som bol ako chudý príbuzný:-) ...ale bol to fajn pokec...az nas museli prerušiť ze meeting pokračuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 baráky ode mě tu byl přesně tenhle Lamborghini Aventador Roadster s takovou zajímavou samolepkou, která značí webovou stránku s různými krátkými filmy. Tak jsem pogooglil a patří někomu, kdo takových stránek vlastní snad 20. Teď už rozumím některým lokacím z mého okolí :lol2: . Spíš mě ale zajímá, co to má na ruce za full gold hodinky (viz instagram)? AP Royal Oak Chronograph?

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...