Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Ten článek s kandidátama na Bonda mě baví... nechci vypadat jak rasista, ale jak píšou u toho Elby: "Why not: His age has been the biggest factor in the argument against Idris Elba..." Really?  A hned pod ním o několik odstínů světlejší Riz Ahmed a podtitulek "The first brown Bond?" :D

 

Jako na Craiga jsem si taky musel zvykat, ale černej Bond je fakt moc.... Stejně tak by mi vadilo kdyby novej Blade měl bejt třeba Tom Cruise a třetího Equalizera hrál Luděk Sobota... měla by být zachována nějaká tradice.... novej Tomb Raider taky nebyla krátkovlasá blondýna nebo Asiatka atd....

 

Jinak to už tam můžou rovnou obsadit třeba toho piráta z Kapitána Phillipse...tomu oblek sluší

 

Tak tohle mě fakt pobavilo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bond je běloch. Brit. Tak byl napsán a historicky filmovan. Je to jednoduché. Jako John Rambo nebo Sedm statečných. Proste to byli běloši. V tom není nic rasistickeho. Naopak pseudokorektni a módní snaha to změnit, aby ?to jako bylo vyvážené? je rasismus jako vysitej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše Frantík. Zkrátka Bond je brit, běloch, odjakživa, ta postava tak byla historicky koncipovaná. Nevidím důvod v rámci korektnosti něco měnit. Nespoutaného Djanga taky nehrál běloch, protože to prostě byl černošský otrok a prostě se tam běloch nehodí. Tahle korektnost mě začiná pěkně srát. Sám dělím lidi na dobré a zlé. Ale tohle vnucování se různých menšin a orientecí které už mají dávno stejná práva jako všichni ostatní mi je proti kůži.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ona postava Jamese Bonda prestane byt Brit, kdyz ji ztvarni herec jineho puvodu? To se tim padem neco pokazilo hned po Connerym, pokud se nepletu. Flemingove explicitnimu popisu Bonda neodpovida ani Daniel Craig a dokonce si myslim, ze barvu pleti Fleming nezminuje (muzu se mylit).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A osobne se mi taky prici jakakoli forma "pozitivni diskriminace", ovsem v pripade predstavitele fiktivni postavy ve filmu, kde se auta meni v ponorky a hodinky jsou vyzbrojene laserem, mne to cele prijde jako nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...