Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Jsem potkal na bazene takovyho cipernyho doochodce s modryma bicolor Subama, jako ma tomtur, a hned mu je chvalim ze ?Perfektni hodinky na plavani?. On na to, ze se mu u nich rosi sklicko. Ja, ze by asi potrebovaly pretesnit. Pry byly na servise za 800 CHF 2 roky zpet a v lete v mori se stejne hned zamlzily, tak s nima od te doby uz do vody neleze..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes ve starých lázních v Bormiu se to hemžilo roládama. Tady už převlečený týpek, který vypadal trochu jako Ronaldo, se cachtal zřejmě s GMT master II? Vypadalo to jako Suby, černý cifr, kyklop, ale mělo to lesklé střední články tahu a myslím že GMT lunetu... pak jsem viděl ještě taliánský pár ve středních letech, on černé Expy 2, ona nějaké černé dámské OP, ale foto jsem nestihl

post-32970-1550699648,91.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Video s pilotom Migu 31, o lietaní v stratosfére atď. A zaujímavé, že v čase cca 1:45 pozerá na hodinky a hovorí niečo o tom, že sa mu kazia a furt kupuje nové. Ktorý borec ich identifikuje? :)

https://m.tvzvezda.ru/news/forces/content/201901170848-pmpd.htm

 

Hodinky jsem sice neidentifikoval, ale zaujalo me, ze nahoru si je nebere proto, ze mu pretlakem vyskakuje sklicko. Asi by to chtelo neco s ventilem :)

Jinak cira propaganda. MIG31 strasne vyzdvihuji, jak to lita nejvejs a nejrychleji :) Mathias Rust a duchodci z kokpitu SR71 se smeji :)640px-Brian_Shul_in_the_cockpit_of_the_S

Upraveno uživatelem parnistroj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...