Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Pán v aeroklubu v Medlánkách, na ruce noname chronoptoápky automaty, koupil si je v Rakousku, doma má ještě baterkové pilotní Junghansy a když se za mlada potápěl, měl automaty Seika, ale ty prý ztratil v Rakousku na divoké vodě, když ho tahali někde z peřeje. Naše fórum nezná a špion jsem mizernej, fotku nemám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší koncert Maroon 5 si užívala hlavně přítelkyně; já jsem si trochu krátil čas koukáním, co to má Adam Levine na zápěstí.
Ač je známý milovník Rolexu, včera měl na sobě AP Royal Oak. Nejdřív jsem si myslel, že v chronu, ale chyběly pushers, tak to vypadalo spíš na model s tourbillonem. Barvu bylo těžké rozpoznat, ale tipoval bych bicolor s lunetou z růžového zlata.

Klávesista PJ Morton měl na ruce Datejusty na jubilee tahu, kytarista Apple Watche.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera mě v metru oslovil mladík s PO Orange na ruce. Líbily se mu Panerai v keramice, prohodili jsme několik vět a dal jsem mu odkaz na Chronomag, tak nás asi bude o jednoho více. Všimnul si mě sám, v metru se mi tohle stalo poprvé :D . Přitom jsou ty černý PAMy dost nenápadný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes let Vie-Lyon, prvy krat nazivo vidim Daytony, cierne, na ruke pôsobia strasne malé, aj ked on mal riadne oacky, typek si asi stopoval dlzku letu lebo ako sme stali v uličke tak som si všimol že mu ide dlhá sekundovka, spy foto nestojí za nič ale vyzerali fakt ako daytony754a16fc7869c44ec9af6989fa8a9d9a.jpg

 

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...