Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

Dneska jsem měl v Brně jednání s jedním manikem, a on na ruce Laco B-uhr, ....

S tim vysvetlovani histoie techto stroju nezasvedcenym bych byl opatrny. Co kdyby mu treba dedecka za valky zabila naka dobre mirena puma z bombarderu Luftwaffe navigovaneho dle B-uhr....nebo by mozna stacil i nejakej koncentrak, a mel by po radosti ;-)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 6. 2020 v 13:15, Tichus napsal:

Dneska cca o pul 11 v Dealu nekdo, kdo vypada trochu jako Dan Bilzerian :) Mam dojem, ze uz jsem ten oblicej videl na nejake fotce spojene s forem. Neco mi rika, ze by to mohl byt Xenomorfus (nebo farky...? mam v tech ostravakach bordel :) ). Na ruce to z dalky vypadalo na Becka, ale moc jisty si nejsem :)

ostravsky dan biltzerian je farky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si byl v poledne u Dušáka pro článek tahu a nějaký nebožák v botaskách a teplákovce David dostal účet za opravu. Evidentně mu to moc nechutnalo. Pořád promačkával pytlík s díly a měl nepřítomný pohled. Tak jsem ani slovo neprohodil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsem byl u doktorky obvodacky, starsi elegantni pani a na ruce mela damske Tagy.. vypadalo to hodne dobre, ze jsem neodolal nepochvalit.. doktorku to ocividne potesilo, byl to darek od manzela a ze prý si hodinek vsimaji hlavne muzi... :-)

Foto jen z netu, byly to tyhle..tag-heuer-aquaracer-lady-steel-and-ceramic-black.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera cesta z Praglu "vrchem" (bo déjednička katastrofa) a na jedné benzince po natankování jdu na wc a jak si tak ulevuju najednou hňáp, kovově znějící rána (hodinky o madlo dveří). Týpek ramena přes celé záda a na ruce v podstatě nástěnné hodiny s milionem chronocifrů, které si pak celou dobu smutně hladil a prohlížel. Naštěstí jsou ještě ty roušky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...