Přejít na obsah

Co jste kde viděli


safi

Doporučené příspěvky

před 32 minutami, AndyAaron napsal:

Zmrzlinovy festival, vystaviste Praha. Longiny Admiral.
0eb45f63b6169b4f58de08cd2dd15596.jpg
 

Já se ptal v sekci srazy, kdo tam bude taky a nikdo neodpověděl :D A jsou to spirity, ne admiraly.

https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-spirit-l38114936/?_gl=1*1cxc6ld*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw14uVBhBEEiwAaufYxzfURYcygkg1q38Zv-nniQUfe-Nk2kH3fgmBricex9Gpgrsrx51YLhoC3SEQAvD_BwE

Upraveno uživatelem Dreak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsem zrovna nezkousel. Chutnalo mi espresso pomeranc, ta cerna kozi a ze stejneho stanku kefirova. Trosku me rmouti, ze clovek zaplati 140 Kc za vstup a jeste pak plati docela rakety za ty vzorky. A pak taky, ze tam clovek nema moznost ochutnat vice malejch vzorku na jednom stanku. Jako 4 velke kopecky, kazdej za 50 si kvuli to mu kupovat nebudu. Clovek by pak byl plnej hned od prvniho stanku. Nikdo nenabizel nejakej "flyer" v podobe ochutnani vice malych vzorku. Bud bych dal vetsi vlezny a vzorky na chutnani zdarma a nebo aspon nejaky rozumnejsi ceny za tu zmrzlinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedině ti zbývá být tam s 3-4 lidma a mít každý kelímek dělený s vlastníma lžičkama no, což ovšem není kdoví co samozřejmě. Třeba božský kopeček dával aspoň skutečně menší kuličky za 30. Po 4 zmrzlině byla celá naše výprava na umření :D

Já jsem chvíli i myslel, že bych si vzal vlastně misku a zaplatil full price za opravdu trochu porce, ale stejně bych tam asi neuspěl. Rovněž mě trochu zklamalo, že tam někteří nebyli. Samozřejmě Creme de la creme nebo jak se to píše, což je známá značka pražská a taky tam chyběl jeden podnik co se soustředí na nanuky, na který jsem se těšil. Na druhou stranu můžeš být rád, že to nefungovalo jako na ginfestu, který se taky konal. Vstup za 390 😅 a v tom nic, nemluvě o tom, že cocktail z top ginu určitě není za 50.

 

A aby to nebylo jenom o zmrzlině, tvrdil bych, že jsem tam viděl pána co seděl naproti a na sobe LHC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Vcera v Banskej Bystrici vedla mna na krizovatke v meste zastal skuter a ma ruke sa nieco lesklo, pozriem blizsie, zlate Skydwellery na ciernej gume, nemyslim, ze to bol niekto odtialto, ale 100% za styl, nikdy som nemal nejako fullgoldy v oblube, ale tieto ma dostali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...