Maxel Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 keď ich máš (budeš mať) na ťahu nie je čo riešiť, viem o čom vravím tomu ver NOHANDICAP Zrovna jsem na ty tvé koukal v Co máte dnes na ruce - jsou prostě perfektní!
rooosta Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 na menenie remenov sa "vyprdni" na to Ti iste postačujú kúsky uvedené v Tvojom popise
JAJA Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Včera v salónku na letišti v Istanbulu dvoje DSSD, IWC Top Gun, TH Aquaracer.
foldes Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Pred chvili v metru strasne hezka hnedovlasa pani nebo slecna v cernych satech na ruce spolecenske longiny. Vystupovala se mnou na Namesti republiky. Tak kdyby to byla neci pritelkyne, tak chvalim. Pokud dcera tak me seznamte;)
Martz Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 (upraveno) To je hroznej kolotoc ty Tagy žejo? taky jsem na tu čuměl - nejdřív jsem si řekl, že to je jen další fejkařská kreativita a ouvej, oni se fakt prodávaj jinak dnes na Zličíně v KFC.. jsem si říkal, ručičky a dva displeje? to budou emergency! jen pánovi někde upadla luneta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. září 2015 uživatelem Martz
addalbert Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Béčka s turbem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://mashable.com/2015/09/18/bentley-bentayga-clock/?utm_cid=mash-com-fb-main-link#u71OIha0nkkE
martigen Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 tak kdo pozná kde a jaké hodinky včera s námi byly? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
addalbert Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Mrkni stranu 235 :-) dneska to na mne vyskočilo na mashable...
AndyAaron Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Ja jsem byl dnes v New Yorku v cinske ctvrti na brunchi s kolegou (Cinanem). Roladama se to tam jen hemzilo, Suby, Datejusty a dalsi vymazlenosti. Bohuzel netroufam si tvrdit, kolik z nich bylo pravych a kolik fejku. V cinske ctvrti bych se toho celkem bal, zase jsme ale byli na miste, kam chodi jen "ti lepsi" cinani. Tak nevim. No a na jednom manikovi, odhadem tak 25let jsem videl AP Royal Oak. To byl Amik. Ovsem o pravosti muzu jen spekulovat. Nazivo jsem ty hodinky nikdy nevidel a byl to Amik, tak proc by je mit nemohl. Na druhou stranu tak drahy kousek na tak mladeho borce... Nechci nikoho podcenovat, ani skatulkovat, ale nemuzu si pomoct....
sugic11 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Ja jsem byl dnes v New Yorku v cinske ctvrti na brunchi s kolegou (Cinanem). Roladama se to tam jen hemzilo, Suby, Datejusty a dalsi vymazlenosti. Bohuzel netroufam si tvrdit, kolik z nich bylo pravych a kolik fejku. V cinske ctvrti bych se toho celkem bal, zase jsme ale byli na miste, kam chodi jen "ti lepsi" cinani. Tak nevim. No a na jednom manikovi, odhadem tak 25let jsem videl AP Royal Oak. To byl Amik. Ovsem o pravosti muzu jen spekulovat. Nazivo jsem ty hodinky nikdy nevidel a byl to Amik, tak proc by je mit nemohl. Na druhou stranu tak drahy kousek na tak mladeho borce... Nechci nikoho podcenovat, ani skatulkovat, ale nemuzu si pomoct.... No jo, no....Ono dneska jeden neví....Tihle mladí kluci můžou být třeba odborníci na IT a těm platí víc než dobře. Nebo realitní makléři, pojišťováci atd. Mlaďasové se někdy nezdají ;-)
AndyAaron Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 No jo, no....Ono dneska jeden neví....Tihle mladí kluci můžou být třeba odborníci na IT a těm platí víc než dobře. Nebo realitní makléři, pojišťováci atd. Mlaďasové se někdy nezdají ;-)No prave. A zvlast tady v US, kde je opravdu vse mozne... Akorat mladej kluk ma prece koupit nechutne predrazene obrovske invicty v bicoloru, nebo Michaela Korse ve "zlate" a ne AP, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk
Povidláček Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Tak kterýpak zdejší pacient cca před hodinou dával panu Frýdlovi na seřízení Squale potápky na meshi a nějaké Seiko potápky alá Monstra z Prospex řady na tahu? Na ruce měl pěkný pilotky od Steinhartu (předpokládám Nav-B Uhr) a na nohou Conversky. Kozu, leč jsem věděl, že by stoprocentně zabrala jsem nezkusil protože jsem se před plným krámem a hlavně panem Frýdlem styděl
fed_ex Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 No prave. A zvlast tady v US, kde je opravdu vse mozne... Akorat mladej kluk ma prece koupit nechutne predrazene obrovske invicty v bicoloru, nebo Michaela Korse ve "zlate" a ne AP, ne? Sent from my iPhone using TapatalkNepodcenoval bych, obzvlast NYC je trosku jine meritko. Mladi vychazi bakalare z Ivy league ve 22, chytnou job na WS nebo nekde v IT a uz v 25 mohou byt tam, kde velmi sikovni a snazivi u nas v 35. Dalsi vec je, ze zlatou mladezi s rodinnymi byty na Manhattanu se to v NYC jen hemzi :-) Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Nepodcenoval bych, obzvlast NYC je trosku jine meritko. Mladi vychazi bakalare z Ivy league ve 22, chytnou job na WS nebo nekde v IT a uz v 25 mohou byt tam, kde velmi sikovni a snazivi u nas v 35. Dalsi vec je, ze zlatou mladezi s rodinnymi byty na Manhattanu se to v NYC jen hemzi :-)Presne tak, proto se strasne tezko odhaduje, jestli jsou fakt pravy, nebo si je koupili v cinske ctvrti za sto babek... Jinak ale komu cest, tomu cest. Nam ostatnim musi stacit Seika
sugic11 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Presne tak, proto se strasne tezko odhaduje, jestli jsou fakt pravy, nebo si je koupili v cinske ctvrti za sto babek... Jinak ale komu cest, tomu cest. Nam ostatnim musi stacit Seika Ano je to tak jak říkáš. každému se líbí něco jiného a hlavně se věkem vkus každého jedince dost mění. Vím podle sebe.
svobod3 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Pred chvili v metru strasne hezka hnedovlasa pani nebo slecna v cernych satech na ruce spolecenske longiny. Vystupovala se mnou na Namesti republiky. Tak kdyby to byla neci pritelkyne, tak chvalim. Pokud dcera tak me seznamte;)Tyto?http://www.hodinky-koscom.cz/cz/longines-l4-209-4-87-6
foldes Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Tyto?http://www.hodinky-koscom.cz/cz/longines-l4-209-4-87-6 je to pravdepodobne. Bud presne tyto nebo stejna modelova rada. Precejen abych se priznal jsem vic koukal po slecne:) Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se