Jump to content

Co jste kde viděli

safi

Recommended Posts

Dneska jsem v Praze v Palladiu ve výloze kromě slušný nabídky Seika včetně nějakejch Astronů, Premierů a podobně viděl i několikery Orient Star. Konkrétně WZ0051DV, WZ0061DV a WZ0241EL.

Kde konkrétně prosím?

Nedávno som sa vrátil z UK a keď som vychádzal z takého veľkého nákupného centra (Lakeside in Grays) tak vedľa mňa stál tak by som povedal že až lacne oblečený černoch s deťmi. Jedol som Big Mac a jak som mu pozrel na ruku, ostal som v šoku tak, že som si až nebol istý, či to je real.. Prihovoril som sa a nakoniec to boli real Audemars Piguet Royal Oak Offshore za ktoré dal niečo cez 20,000 libier... :eek: všimol si moje Breitle ale keď som sa opýtal, či nemá čas že by som si ich vyskúšal, on by si mohol pozrieť moje tak sa zasmial a odišiel so slovami, no thanks... neviem prečo :D ?

No nevím, ta korunka ve spodní části prozrazující malej strojek ve velkým pouzdru je nic moc. Navíc celkově takový ty gimmicky jako cifr udělanej z vraku auta/lodi/letadla jsou obecně trochu trapný. Ten výsledek vlastně nevypadá tak blbě, jak by mohl, ale i tak to na mě nepůsobí jako něco, co bych chtěl nosit.

btw: Ale je zajímavý, jak tam nacpali tu power reserve, která zjevně není součástí základního strojku...

Edited by USER47

Mě v pátek potěšil pilot United Airlines, na ruce moonwatche. A nějaký německý mluvící pán v první třídě Glashutte Senator Sixties Chronograph.

A jinak během prvních 3 dnů dovolené docela pěkná všeho chuť. Oranžová monstra, SKX007, staré pepsi, staré expy ii polarky, jedny dámské Patek aquanaut + manžel SD4000, černé pelagos na malém asiatovi (ještě že jsou titanové), suby na každém rohu a vytahane bi-color datejust na důchodcich nepočítaně. Chtělo by to konečně potkat naživo grand seiko.

Včera večer na zkoušce ve škole doktor něco, co připomínalo Longines heritage 1935, nebo Precista PRS-9 na černém řemeňovi, koza neproběhla - zkoušel před celou grupou a byl jsem docela nervní, takže jsem radši nic nezkúšal :)