Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dnes na jednání... podle mne fíky ale nejsem expert :)

Jestli to mají být Tagy, tak je to fejk

Minulej týden při výměně řidičáku.

Ten samý případ, fejk brajtlí na 10 metrů. Anebo nějaká vyfikundace typu Monte Wehro. 

Jak to má stříbrný subcifry je bezpečnější předpokládat fíky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tag heuer... divnej vystouplej krystal bez AR, bezela mu vterinovka a subcifry byly taky nejaky divny... divnej remen guma. rikam, novy tagy moc neznam...

ale treba se pletu :)

Jako indicii, že se jedná o fake, bych bral i fakt, že týpek má košili s krátkým rukávem. :D 

Odkaz ke komentáři

Nastoupil jsem rano do metra a jak se tam chlapek drzel tycky, tak si rikam "A hele, DJ". Pak jsem zaostril poradne o ont to Tudory Oyster Prince. Pekny bily cifr, hladka luneta, lupa. Meli rimska cisla, ale mala, ne takova hrozna jako u DJ. Fakt se mi moc libily, i kdyz bych preferoval fluted bezel. Conse mi moc nelibilo, tak oyster tah. K temhle se vic hodi jubilee. Jinak ale pekne pokoukani. Foto bohuzel mozne nebylo. Zrovna jsem mel na ruce bulovy, tak jsem se vyznamne chytl tycky v borcove zornem poli, ale nijak nereagoval, ani pohledem. Proste bulova neni rolex...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Ale nejen gentlemani nosej hezké a drahé hodinky ( tohle forum je toho zářným příkladem :-)) ).

Sám nosím košile s krátkým rukávem a za gentlemana se rozhodně nepovažuju :-)).

Berte to jako odlehčení- jen ta poznámka prostě už nesedí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...