Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Košili s krátkým rukávem jsou zlo, chcete snad vypadat takhle?

noa co bys čekal ? řidiče ve fraku ? když je v tý rakvi v létě 60 stupňů a vzádu hnije dvěstě lidí tak si myslím, že to je ještě seriózní úbor

jedinej autobus kterej má seriozní (plnohodnotnou) klimatizaci je solaris ... ve všech ostatních je to jenom honič vánku a kapající voda na hlavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jeste jeden postreh z Bangkoku.. Prislo mi, ze tam nosi G-Shocky snad uplne vsichni. A cim vetsi, tim lepsi! ))

A preto je Bangkok snad jedine hlavne mesto v Azii kde som este nebol :)

Inak pondelok "spolusediaca" v biz Qatar Airways z Dohy do Viedne JLC Rendez-Vous Moon Pink Gold :o

http://www.jaeger-lecoultre.com/ww/en/watches/rendez-vous/rendez-vous-moon/3532490.html

s mojimi Zenith EP69 som bol pri nej ako chudobny pribuzny...

Upraveno uživatelem matt81
Odkaz ke komentáři

noa co bys čekal ? řidiče ve fraku ? když je v tý rakvi v létě 60 stupňů a vzádu hnije dvěstě lidí tak si myslím, že to je ještě seriózní úbor

jedinej autobus kterej má seriozní (plnohodnotnou) klimatizaci je solaris ... ve všech ostatních je to jenom honič vánku a kapající voda na hlavu

Špatně jsi to pochopil, mně vůbec nešlo o autobusáky, u těch to beru jako uniformu. Ale aby v tom někdo chodil dobrovolně po městě...to fakt ne. Taky nechodím po nákupech v laboratorním plášti, protože má praktické kapsy a je pohodlný.

Zrovna před chvílí. Letiště Frankfurt a týpek v shuttle busu s Moonama. Nevím jestli fakáč na druhé fotce je naschvál

Tak ty mu sednou, by mě nenapadlo, jaký jsou moony super oblekovky. 

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Tak ja dnes neco, co bych uplne necekal a uz vubec ne na miste, kde jsem byl. V jedne pizzerii v takove prdeli sveta a chlapik u protejsiho stolu na ruce PO rose gold, ani jsem nevedel, ze se PO v takove verzi delaji, musel jsem to googlit, jestli je to vubec realne a je. Foto jsem bohuzel nedal, nebylo jak, hlavne jsem si jich vsiml az kdyz platil a pak uz odchazel. Mimochodem pizzerie i mile prekvapila, umisteni dost silene, ale restaurace jako takova pekna a naprosto skvela pizza :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...