AndyAaron Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Sportovni kosile k jeanum nebo casual kalhotum na litani po venku, s tim nemam problem. Nosim obcas taky a nedavam do kalhot. Ale k formalnim kalhotum do prace/kanclu/uradu vypada kosile s kratkym rukavem nepekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Košile s krátkým jsem přestal nosit před 10 lety. Vypadá to divně (můj názor). Radši si vyhrnu rukáv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Já si taky myslím že lepší normální a ohrnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Chlapi, a co je spatne na kosili s kratkym rukavem,,?Mám to tak naučené. Košile s krátkým rukávem nikdy nenosím. Rukáv si vyhrnu. A na jednání je to, podle mě, vyloženě faux pas. V žabkách by tam pán asi taky nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 K oblekovym gatim,- ne, s tim souhlasim,, ja myslel, ze zavrhujete kratky rukáv kosile obecne.. v lete k jeans je nosím rad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 K oblekovym gatim,- ne, s tim souhlasim,, ja myslel, ze zavrhujete kratky rukáv kosile obecne.l. v lete k jeans je nosím rad..Na to se shodneme. A já to ještě za sebe rozšířím na to, že zavrhuju krátký rukáv košile obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 K oblekovym gatim,- ne, s tim souhlasim,, ja myslel, ze zavrhujete kratky rukáv kosile obecne.. v lete k jeans je nosím rad.. Přesně tak - džíny a košili s krátkým rukávem nevidím jako problém. Prostě casual. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Košili s krátkým rukávem jsou zlo, chcete snad vypadat takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Kosile s kratkym rukavem a kravatou je peklo. Ja ale mluvil o necem takovem: To me neurazi, ba naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Košili s krátkým rukávem jsou zlo, chcete snad vypadat takhle?noa co bys čekal ? řidiče ve fraku ? když je v tý rakvi v létě 60 stupňů a vzádu hnije dvěstě lidí tak si myslím, že to je ještě seriózní úbor jedinej autobus kterej má seriozní (plnohodnotnou) klimatizaci je solaris ... ve všech ostatních je to jenom honič vánku a kapající voda na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Zrovna před chvílí. Letiště Frankfurt a týpek v shuttle busu s Moonama. Nevím jestli fakáč na druhé fotce je naschvál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 zkusil jsi kozu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) A jeste jeden postreh z Bangkoku.. Prislo mi, ze tam nosi G-Shocky snad uplne vsichni. A cim vetsi, tim lepsi! )) A preto je Bangkok snad jedine hlavne mesto v Azii kde som este nebol Inak pondelok "spolusediaca" v biz Qatar Airways z Dohy do Viedne JLC Rendez-Vous Moon Pink Gold http://www.jaeger-lecoultre.com/ww/en/watches/rendez-vous/rendez-vous-moon/3532490.html s mojimi Zenith EP69 som bol pri nej ako chudobny pribuzny... Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Dnes pro změnu z pražského metra, starší chlap a na ruce podle mého Prim Sport (nevím ale které, jestli jsou to pořád 2 nebo už 3, ale nebyly to ty klasický humberta). Celkově vypadal že to bude stará škola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) noa co bys čekal ? řidiče ve fraku ? když je v tý rakvi v létě 60 stupňů a vzádu hnije dvěstě lidí tak si myslím, že to je ještě seriózní úbor jedinej autobus kterej má seriozní (plnohodnotnou) klimatizaci je solaris ... ve všech ostatních je to jenom honič vánku a kapající voda na hlavu Špatně jsi to pochopil, mně vůbec nešlo o autobusáky, u těch to beru jako uniformu. Ale aby v tom někdo chodil dobrovolně po městě...to fakt ne. Taky nechodím po nákupech v laboratorním plášti, protože má praktické kapsy a je pohodlný. Zrovna před chvílí. Letiště Frankfurt a týpek v shuttle busu s Moonama. Nevím jestli fakáč na druhé fotce je naschvál Tak ty mu sednou, by mě nenapadlo, jaký jsou moony super oblekovky. Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Dneska Seiko 5 s modrym cifrem v Habru na behani. Moje prvni "odloveny" Seika na verejnosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Tak ja dnes neco, co bych uplne necekal a uz vubec ne na miste, kde jsem byl. V jedne pizzerii v takove prdeli sveta a chlapik u protejsiho stolu na ruce PO rose gold, ani jsem nevedel, ze se PO v takove verzi delaji, musel jsem to googlit, jestli je to vubec realne a je. Foto jsem bohuzel nedal, nebylo jak, hlavne jsem si jich vsiml az kdyz platil a pak uz odchazel. Mimochodem pizzerie i mile prekvapila, umisteni dost silene, ale restaurace jako takova pekna a naprosto skvela pizza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Dnes u klienta na zdi. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 To ma fakt tenhle designovej kousek takhle řešené napájení? OMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Dneska na O v Corleone Arkády týpek s černýma sedmidenníma Portugalama. Kozu sem nechal bejt, mluvil anglicky. Pekný nepřehlédnutelný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se