Povidláček Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Štěstí na zajímavý hodinky, co bych přes den někde zahlédl moc nemám. Když pominu chlápka s Moonama na frankfurtským letišti, kterýho jsem nedávno postoval, je to bída... Dnes jsem měl ale menší hodinkové Vánoce. Na oddělení jsem nakazil už všechny kolegy svým chronobundem a neustálým žvaněním o hodinkách, takže každý už má v mém okolí oči na stopkách a informuje mě, kdo má jaký hodinky apod. Moje kolegyně, která cvičí jednoho pacienta z oddělení, mi říkala "že má prý nějaké potápěčské hodinky, které se natahují pohybem ruky" To zní slibně, říkám si. Tak se jdu s ní za pánem podívat a ejhle, ony to jsou Stowa Seatime Black, s krásně "jetou" lunetou...prostě bítry a tooly jak se patří a naživo fakt krása (první Stowy co jsem kdy naživo viděl) S pánem jsme příjemně pokecali, pochlubil se strojovnou, dokonce je sundal, abych si je mohl lépe prohlédnout. Prý je dostal od syna, který se s nima potápěl (už jsem zapomněl kde). Každopádně hned mě napadlo, že syn na tuty musí být někdo odsud, protože Stowy jsou dost specifický hodinky, které si podle mě hodinkový laik jen tak nekoupí. Každopádně jestli někdo poznáváte hodinky svého tatínka, tak chválím dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 IWC dnes na Chodově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) Jo, podobnej pekac (obsah 6.3) mi parkuje kousek vod baraku, taky tam ma IWC. Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Dnes v HK pán ve stříbrném R-kovém Mercedesu a na ruce SKX007 na Presidentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 IWC v Mercedesoch pekne dokresluje interier novších medveďov - sú nadherné s krasnymi detailami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Dnes v 15 hodin na křižovatce na Floře červená RS Oktávka s nálepkou chronomagu na kufru a řekl bych, že i vím, kdo to byl. Moty nepletu se že? Nebo se přizná někdo jiný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jasně, byl sem to já, jel sem s mladým do kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Úlovek je na světě , ale tady to bylo jednoduché, na 90% jsem si byl jistý, že jsi to ty. Stát hned za tebou, tak bych tě trošku popostrčil, abys i vylezl, na laku by to ani nebylo vidět, taky si hraju na hasiče, takže barva stejná Třeba by se mi i ta nálepka přelepila na auto, ta mi schází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Bacha, vozím v aute pro takový případy, Gurkha Kukri:-)) Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Dlouho jsem sem nedal zadnou fotku. Dnes jsem odspionil pani s LV: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Dlouho jsem sem nedal zadnou fotku. Dnes jsem odspionil pani s LV: Andy robíš tam pre CIA ? a ešte aj kabala ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Kdybych ti to rekl, tak bych te musel zabit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Andy, ty si koledujes. Az te chytnou, tak bacha, abys nestravil prijemny vecer v cele predbezneho zadrzeni s nejakym dealerem Millerem. Hele, a co ty tvoje Vostoky, mimochodem? Uz jsou nekde v dohlednu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Ani prd, kamo. Psal jsem do Meranomu jestli mi s tim muzou nejak pomoct. Tak uvidim co odpovi. Uz je to vazne dlouha doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak schválně, B navitimer, dnes 12:00 plánovaná, 12:15 realizovaná schůzka na ŘSD - provoz..? Jelikož tam byla i Ing. H, tak jsem kozu nevytahoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Pridam dalsi spionskou. Slecna s malinkyma digi od casia. Pekne ji sedely. Bohuzel tohle je nejlepsi fotka, co jsem z toho dostal. Slecna je koketne vystavovala celou dobu, ale bohuzel mi tam zavazel borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Andy, ty jses spion! Mam pro tebe tip, abys nebyl tak napadnej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 To je plan!Ale ne, telefon staci. Mam vychytanou techniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Dnes oběd U vodníka Slámy a kdosi, koho za tu dobu co tam chodím tipuji na majitele nebo něco podobného, měl na ruce parádní Luminor Mariny... není to nikdo od nás? Byla tam se mnou celá rodina, tak jsem kozu radši nevytahoval, aby se po příbuzenstvu nevykládalo, že mi hráblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 lloffass taky od nas? No vlastne podle nicku, odkud jinud ...jo a ja jsem to nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se