Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Štěstí na zajímavý hodinky, co bych přes den někde zahlédl moc nemám. Když pominu chlápka s Moonama na frankfurtským letišti, kterýho jsem nedávno postoval, je to bída...

Dnes jsem měl ale menší hodinkové Vánoce. Na oddělení jsem nakazil už všechny kolegy svým chronobundem a neustálým žvaněním o hodinkách, takže každý už má v mém okolí oči na stopkách a informuje mě, kdo má jaký hodinky apod.

Moje kolegyně, která cvičí jednoho pacienta z oddělení, mi říkala "že má prý nějaké potápěčské hodinky, které se natahují pohybem ruky" :) To zní slibně, říkám si. Tak se jdu s ní za pánem podívat a ejhle, ony to jsou Stowa Seatime Black, s krásně "jetou" lunetou...prostě bítry a tooly jak se patří a naživo fakt krása (první Stowy co jsem kdy naživo viděl)

S pánem jsme příjemně pokecali, pochlubil se strojovnou, dokonce je sundal, abych si je mohl lépe prohlédnout. Prý je dostal od syna, který se s nima potápěl (už jsem zapomněl kde). Každopádně hned mě napadlo, že syn na tuty musí být někdo odsud, protože Stowy jsou dost specifický hodinky, které si podle mě hodinkový laik jen tak nekoupí.

Každopádně jestli někdo poznáváte hodinky svého tatínka, tak chválím dobrý vkus :)

post-32970-0-42359000-1491573925_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úlovek je na světě :clap:, ale tady to bylo jednoduché, na 90% jsem si byl jistý, že jsi to ty. Stát hned za tebou, tak bych tě trošku popostrčil, abys i vylezl, na laku by to ani nebylo vidět, taky si hraju na hasiče, takže barva stejná :) Třeba by se mi i ta nálepka přelepila na auto, ta mi schází.

Odkaz ke komentáři

Dnes oběd U vodníka Slámy a kdosi, koho za tu dobu co tam chodím tipuji na majitele nebo něco podobného, měl na ruce parádní Luminor Mariny... není to nikdo od nás? Byla tam se mnou celá rodina, tak jsem kozu radši nevytahoval, aby se po příbuzenstvu nevykládalo, že mi hráblo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...