Jump to content

Co jste kde viděli

safi

Recommended Posts

Dneska jsem měl v Brně jednání s jedním manikem, a on na ruce Laco B-uhr, ....

S tim vysvetlovani histoie techto stroju nezasvedcenym bych byl opatrny. Co kdyby mu treba dedecka za valky zabila naka dobre mirena puma z bombarderu Luftwaffe navigovaneho dle B-uhr....nebo by mozna stacil i nejakej koncentrak, a mel by po radosti ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

V 5. 6. 2020 v 13:15, Tichus napsal:

Dneska cca o pul 11 v Dealu nekdo, kdo vypada trochu jako Dan Bilzerian :) Mam dojem, ze uz jsem ten oblicej videl na nejake fotce spojene s forem. Neco mi rika, ze by to mohl byt Xenomorfus (nebo farky...? mam v tech ostravakach bordel :) ). Na ruce to z dalky vypadalo na Becka, ale moc jisty si nejsem :)

ostravsky dan biltzerian je farky :D

Tak jsem si byl v poledne u Dušáka pro článek tahu a nějaký nebožák v botaskách a teplákovce David dostal účet za opravu. Evidentně mu to moc nechutnalo. Pořád promačkával pytlík s díly a měl nepřítomný pohled. Tak jsem ani slovo neprohodil...

Tak to byl asi David, protoze v teplakovce David nemuze chodit nikdo normalni, kdyz tvari brandu je David... ;-)))

82453ca2073580b70a20df242ec8ddf4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak dneska jsem byl u doktorky obvodacky, starsi elegantni pani a na ruce mela damske Tagy.. vypadalo to hodne dobre, ze jsem neodolal nepochvalit.. doktorku to ocividne potesilo, byl to darek od manzela a ze prý si hodinek vsimaji hlavne muzi... :-)

Foto jen z netu, byly to tyhle..tag-heuer-aquaracer-lady-steel-and-ceramic-black.jpg

Včera cesta z Praglu "vrchem" (bo déjednička katastrofa) a na jedné benzince po natankování jdu na wc a jak si tak ulevuju najednou hňáp, kovově znějící rána (hodinky o madlo dveří). Týpek ramena přes celé záda a na ruce v podstatě nástěnné hodiny s milionem chronocifrů, které si pak celou dobu smutně hladil a prohlížel. Naštěstí jsou ještě ty roušky.

Ve středu na vernisáži výstavy Kamila Lhotáka. Pán měl dvoje na jedné ruce. Staré casio digitálky a obchoďácký Q&Q quartz s dvěma řemínky!! :))
Ivan Hlas  neměl nic.

IMG_20200617_184927.jpg

IMG_20200618_080037.jpg