bandicoot Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Sorry, nechytám se. Fakt jsem myslel, že to myslíš vážně.
FantasticFabio Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 2 hodinami, bandicoot napsal: Sorry, nechytám se. Fakt jsem myslel, že to myslíš vážně. Né rozhodně né , jestli tě to naštvalo, nebo i ostatní , tak se omlouvám! 1
gerhard Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Ešte "horúce" interview s Joe Perry a Brad Withford ( Aerosmith, spovedal ich Rick Beato). Joe ma na ruke niečo s pekným NATO . Ťažko povedať čo ..alebo vieme?
Radimk Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna nes rachlovka v práci při dohodě s klientem. Chudák přišel o hodinky.. Nestihl jsem to ani naleštit 2
FantasticFabio Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Musel jsem obtěžovat jednoho vedoucího na dětském táboře…. Ta modrá mě zaujala…. Ta fotka z dálky , byla prachbídná ….. tak sem se jal jednat 2 1
bandicoot Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Asi bych sem nedával link na instáč, ještě když je to reklama, ale Jaquet Droz Grande Second sem výjimečně dam… https://www.instagram.com/p/DM2ExRdIm1Q/?igsh=MTVvbmhmZzllaXo4aQ==
Jarett Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Dnes na oslavě. Borec jezdí ve Ferrari … Pateky neznám, ale tohle mě popravdě znejistilo
Jarett Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 14 minutami, vanderB. napsal: čo to je?? Poljot Cosmo? No je tam napsáno Pátek Filip
beerlao Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna To vypadá že se nám tu v Olomouci tento nešvar množí...jsem znal taky jednoho odsud ten měl Ferko za 4,5 a Casia taky za cca 4,5 ...auto už není hodinky pravděpodobně ano... aspoň nebyli falešný..
FantasticFabio Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 1 hodinou, Jarett napsal: No je tam napsáno Pátek Filip Jsou asi kuštomized…..
vanderB. Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V 16. 8. 2025 v 20:28, Jarett napsal: No je tam napsáno Pátek Filip v pátek tam bylo Pátek a pak se to odlouplo 1
Fade Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Dnes na snídani v nejmenovaném hotelu mi někdo klepe na rameno, že poznává ty Suby a na ruce má modré Pelagos. Kdo jiný než @Peta-Biker Ten svět je malý, tvl BTW, ty Pelagosy září víc jak ty Suby. Užívej, Peťo! 1
Frantik Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Trochu ve mě hrklo, že je to nějaký makro, ale nakonec jsem snad rozpoznal hlavu 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se