Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Gratuluji k hodinkám a připojuji fotky bratříčka - mé nové akvizice :-), neboť jsem se stal další obětí Rolexmánie v minulých dnech. A musím říci, že tak mi ještě nikdy žádné hodinky na ruce neseděly.

edit: překlep a omluva za kvalitu - foceno mobilem.

Rolex a Apple - smrtící kombinace :thumbsup_anim:

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Gratuluji k hodinkám a připojuji fotky bratříčka - mé nové akvizice :-), neboť jsem se stal další obětí Rolexmánie v minulých dnech. A musím říci, že tak mi ještě nikdy žádné hodinky na ruce neseděly.

edit: překlep a omluva za kvalitu - foceno mobilem.

Moc pěkná klávesnice :)

Odesláno (upraveno)

post-922-1253029185.jpg

Ale jo, bila se k te klavesnici hodi vic :)

decebal: heej, zaloz si vlastni chlubici vlakno! :D Ne, v poho... cekam na nejake fotky na snehu, az napadne ;) Fiha, to je ale velka uchylka. Jak jsou stare? Chtelo by to projet na vibrografu.

bandicoot: dej mi par tydnu, nejdriv si to musim prebrat v palici. Nicmene pokud budu prodavat Colty, tak to bude jedine proto, ze budu mit vybrane nejake zlate oblekovky :)

A jeste jedna cestovni fotecka...

post-922-1253029556.jpg

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
A jeste jedna cestovni fotecka...

Jakube, to jsi slohnul podestylku od frazerova ptaka? Jak se tesis do Asie (slovensti clenove prominou :lol: )?

Jinak myslim, ze 40 mm je u Rolexu idealni velikost. Mel jsem na ruce Milgaussy i tyhle Explorery a sedely mi naprosto paradne.

Odesláno
post-922-1253029185.jpg

Ale jo, bila se k te klavesnici hodi vic :)

decebal: heej, zaloz si vlastni chlubici vlakno! :D Ne, v poho... cekam na nejake fotky na snehu, az napadne ;) Fiha, to je ale velka uchylka. Jak jsou stare? Chtelo by to projet na vibrografu.

Ročník 2001, jsou to ty od Romulády, na které tady psal recenzi.

Odesláno

kulix - týjo, líbí se mi, jak se to tady rozjíždí, gratuluju :)

Jsem zvědav, jestli se konečně Rolex v Basileji vycajchnuje s keramickou lunetou v barvách Pepsi a Coke.

Odesláno (upraveno)

Pánové, to co vyfotil kulix je nic proti tomu, když je držíte v ruce. To je prostě velká paráda.

edit: na kubovy a kulixovy rolády jsem na srazu čuměl s velkou radostí

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
Ahoj Kucíí,

taky přispěji troškou do mlýna, ikdyž to není explorer, ale je to taky GMT..

Ať se rolexmánie šíří všemi směry..

Krása, tyhle jsem zkoušel u Bechyněho a musím říct, že napoprvé jsem se trošku lekl té lunety, zářila do světa velmi výrazně, ale myslím, že bych si zvykl :-). Btw, tuhle jsem přemýšlel, jak se na GMT masterech nastavuje druhá zóna, lunetou nebo hodinovou ručičkou?

Odesláno
Btw, tuhle jsem přemýšlel, jak se na GMT masterech nastavuje druhá zóna, lunetou nebo hodinovou ručičkou?

Vyšroubuješ korunku, vytáhneš do první pozice a točíš hodinovou rukou bez zastavení strojku. Navíc to jde oběma směry, rovněž datum skáče tam a zpět:-) pohoda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...