boo-beek Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Movado se vytasilo dalsi novou radou: Sports Edition (SE) Extreme. Nejake info: Oversized pouzdro se sandwichovou konstrukci (co to znamena je snad videt na fotkach; vic nez je k videni nevim...), Muzeum ciselnik se stribrnou teckou Panske a damske modely v cenovem rozpeti od 1 495 USD do 6 495 USD. Panske 44mm se Swiss automatem (foto dynka jsem nenasel, ale ma to 25jewels, takze asi ETA 2824) stoji 2K USD - jsou to ty na prvnich dvou obrazcich. Picz: http://www.worldtempus.com/fileadmin/media/movado/movado_se_extrem/gp2009_movado_09_0710_se_extreme_0606290_01.jpg http://www.worldtempus.com/fileadmin/media/movado/movado_se_extrem/gp2009_movado_09_0710_se_extreme_0606290_02.jpg Perletovy ciselnik, quartz, damske, 38mm (?), celkem 1.61 CT diamantiku na lunete: http://www.worldtempus.com/fileadmin/media/movado/movado_se_extrem/gp2009_movado_09_0710_se_extreme_0606293_01.jpg
budo Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 tyhle turbodyzajnovky se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Hodinky absolutně pozbývají svou základní funkci - odečítání času. Hezký na pohled jsou, ale typovat, kolik to vlastně těch hodin je, no to je nanic.
gougy Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 tyhle turbodyzajnovky se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Hodinky absolutně pozbývají svou základní funkci - odečítání času. Hezký na pohled jsou, ale typovat, kolik to vlastně těch hodin je, no to je nanic. Měl jsem dvoje Muzea (original a moderna) a čas odečítat rozhodně ŠEL
boo-beek Posted September 20, 2009 Author Report Posted September 20, 2009 Mel jsem troje muzea a stejne jako gougy muzu potvrdit, ze cas odecitat sel. A stejne jsem je nemel kvuli casu, hodinky jsou pro me v prve rade sperk, funkce mereni casu je az na druhem miste. Btw, ze vsech hodinek v rozmezi 500-3000 USD, ktere jsem kdy mel, mely Museum 100% nejlepsi ohlasy co se designu tyka
Guest Snow Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Musím uznat, že se Movado vzpamatovalo ze záplavy quartzových hodinek a proto s velkou radostí přijímám nový model, ale ty ceny, ty ceny . Edited September 20, 2009 by Snow
little_w Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 no, ja jsem v podstate zastance minimalismu, ale nelibi se mi ten osamoceny boo-beek na ciferniku :-)
cigi Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Já tyhle sportovní beru opravdu jako úlet, nejsou ani sportovní (kde bych čekal co nejpřesnější odečet času), ani movado (kde bych čekal minimalistickou eleganci), docela nepovedenej hybrid.
boo-beek Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 Aaale, prd tomu rozumite. Bobek na cifru je fajn. A je to minimalisticka elegance snoubena s technicistnim designem, ktery si zada dnesni doba! Jsou proste super! Snow: Jojo, ta cena je jedina vada na krase Jak jsem psal vyse - vypada to na 2824 a za to je 2K USD moc
New Milis Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Tak tohle je, myslím, sama zhmotněná definice homokládních hodinek. Hurá, mám jasno! Tohle bych na ruku nevzal.
cigi Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 (edited) Konečně jsem pochopil slovo homokláda. boobeek na ciferníku je parádní frajeřinka, ale tyhle hodinky mu žel bohu dělaj vostudu. Edited September 21, 2009 by cigi
cali Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 2K jueskorun sa da rozhodne utratit aj lepsie a to jak za sportove tak za oblekove hodinky..... vlastne by neboli ani take zle, nebyt toho cerveneho napisu .... cervenu by som ocakaval skor v napisoch typu "Professional divers 300M" a tak minimalisticka elegance dostala takym sposobom na frak
boo-beek Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 Tak tohle je, myslím, sama zhmotněná definice homokládních hodinek. Hurá, mám jasno! Tohle bych na ruku nevzal. Milisi, zrovna Tobe by dobre ladily k ruzovymu netbooku a tem botam, co mas stejny jako Lily Allen (Ale musely by to byt ty s diamantikama, ty jsou takovy svihactejsi) Stejne tomu prd rozumite. Krome tech odiamantovanejch sou fajn.
sibirnaya Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 nechce se mi zakladat nove vlakno, takze - kdo pozna tyhle MOVADA?
Dantechno Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 (edited) Tyhle hovada budou nejspis ctyrky. Edited January 6, 2010 by Dantechno
boo-beek Posted January 6, 2010 Author Report Posted January 6, 2010 Mohly by o byt Elano... Ale na ten detail hodinek se strasne spatne soustredi...
little_w Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 je to napsany dole, ne? bude to Movado Brazzers. jinak jsem na to ale jako boo-bek. nejak se na to hur soustredi (myslim jako na ty hodinky).
Harwey Posted July 18 Report Posted July 18 Movado "Heritage Kingmatic" a "Alta Centurion" https://www.watchtime.com/brands/advertisement/sponsored-movado-heritage-kingmatic-and-alta-centurion 2 2
Recommended Posts