JPS Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Tak že za 1) Ty a nebo on jsi závodně lyžoval ? ( Já ano ) 2) Ty či on jsi měl někoho z příbuzných v reprezentaci ? ( Já ano ZOH Sarajevo 1984 ) 3) Ano jsou na fotce cca z roku 2010 (Pui Sant Vincent) dané Bode Millerky ( Stavěné na GS -Beta Race ) 4) Nyní mám ještě k nim Atomic Doubledecker které nemám nafocené Ještě nějaký dotaz ? pán bude suterén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Sláva Kely, mistr světa :-)))))) Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Obtloustlej strejda z knirkem, co mel příbuzného na olympiade vam tady ukáže, kdo je machr pres lyzovacku :-))) Nojo, tak já se teda oholím, jestli ti ty moje řidítka tolik vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nech toho jo, mám 182 / 84 kg tak že nejsem to co jsi napsal ...Raději bych Tě viděl v Liberci sjet Slalomák či Padáky pod Lanama, tam bys asi sundal lyže a sešel to dolů pěšky, co ?A jestli pak víš jaká je v Č R nejprudší sjezdovka ?A jak se vlastně měří ?A jeli jsi na letmém kilometru ?Jaký jsi měl tam čas ? Asi jen tak plácáš a nic o tom nevíš.Měl by ses stydět. no vždyť to říkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nojo, tak já se teda oholím, jestli ti ty moje řidítka tolik vadí. Na tebe sme si zvykli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 hoši já bych si dal bacha..on umí gůglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Toto je super, caj a kolace mam po ruke, pohodlne usadeny, prosim pokracujte. V tv neni nic poriadne a tu sa crta super debata. Slava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 já se nebojím!!! má snad Mgr. Kelly, nebo on, a nebo on, nebo tamten, někoho v rodině, kdo zabil člověka? Já ano (1914-1918 múj prapraděda než to koupil na Piavě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 To se nám to tu pěkně rozjelo co ?Ale vím co vím, ale Vy nevíte kdo jsem a to je to pravé ořechové, co ?Jinak negooglím, to jsou pravdivé věci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Máš tohle zapotřebí v jedenapadesáti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 To se nám to tu pěkně rozjelo co ?Ale vím co vím, ale Vy nevíte kdo jsem a to je to pravé ořechové, co ?Jinak negooglím, to jsou pravdivé věci ! Hezké to tady je, lepší než Futurama, na kterou čumí vedle mlaďas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) 1) Ty a nebo on jsi závodně lyžoval ? ( Já ano ) 2) Ty či on jsi měl někoho z příbuzných v reprezentaci ? ( Já ano ZOH Sarajevo 1984 ) 3) Ano jsou na fotce cca z roku 2010 (Pui Sant Vincent) dané Bode Millerky ( Stavěné na GS -Beta Race ) 4) Nyní mám ještě k nim Atomic Doubledecker které nemám nafocené Raději bych Tě viděl v Liberci sjet Slalomák či Padáky pod Lanama, tam bys asi sundal lyže a sešel to dolů pěšky, co ?A jestli pak víš jaká je v Č R nejprudší sjezdovka ?A jak se vlastně měří ?A jeli jsi na letmém kilometru ?Jaký jsi měl tam čas ? Skáču dobře, skáču rád...... Že jsem to uhodl, že se jedná o skrytou reklamu na Anděla..... Pokračuj prosím, je to super. Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Skáču dobře, skáču rád...... Že jsem to uhodl, že se jedná o skrytou reklamu na Anděla..... Pokračuj prosím, je to super.Jen že moje výsledky jsou zapsané na výsledkové listine v TJ Ještěd.Bomba co ?Ale Ty bys ani Černou v Harrachově nesjel, co ?Ale že jsem to tu rozjel, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Kam sa hrabe Ludera, toto ma uroven, skutocne ano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Chlapi, hlavně nevyplašit, to vypadá na supr exota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Já ano (1914-1918 múj prapraděda než to koupil na Piavě) Můj praďed byl také na Piavě, proto chodím taky na Piavu na pivko... Proto jsem odborník na strategii první světové války Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jen že moje výsledky jsou zapsané na výsledkové listine v TJ Ještěd.Bomba co ?Ale Ty bys ani Černou v Harrachově nesjel, co ?Ale že jsem to tu rozjel, co ? Bomba ! Jednoznačně. Nejspíš bych nesjel ani žádnou jinou, ale zato bravůrně sáňkuju No rozjel jsi to krásně......a počkej teprve až si to po sobě přečteš střízlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Sect, natahujes na sanky aj vosk? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Tys to zakrik! A takovy to mohlo byt zajimavy... :-) Chlapi, hlavně nevyplašit, to vypadá na supr exota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Chlapi, hlavně nevyplašit, to vypadá na supr exota Bomba ! Jednoznačně. Nejspíš bych nesjel ani žádnou jinou, ale zato bravůrně sáňkuju No rozjel jsi to krásně......a počkej teprve až si to po sobě přečteš střízlivý Můj praďed byl také na Piavě, proto chodím taky na Piavu na pivko... Proto jsem odborník na strategii první světové válkyNevím čím jsem si to zasloužil, ale za svým komentářem si stojím.Jalikož to s Vámi nemá cenu, tak hold já zde chtěl získávat zkušenosti s hodinkami a dovolil jsem si jen napsat můj názor ( se kterým lze samozřejmě nesouhlasit = to je Demokracie) a né mne urážet a vinit z něčeho, čemu nerozumíte.Děkuji za zkušenost P.S. Pokud jsem se někoho dotknul, tak se omlouvám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se