Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Proste tady nemáme rádi machry a frajery. To je jednoduchý. A tomu rozumíme dobre. Přeji pekny sjezd!

Když si to myslíš, tak Ti to nemohu vyvrátit a i kdybych zde dal fota z dob minulých , kdy jsem stál na bedně, tak si stejně budete myslet své .

Jinak jsem jen napsal svůj názor na lyže člověka co si napsal, že jsou OK, ale dle mne nejsou.A za tím si stojím!

Svoje foto s lyžemi Atomic Bode Miller cca z roku 2010, taky expert okomentoval, jako bych měl mít nějaké nové .

Ano mám, ale nemám je nafocené a stejně Vám to nic neřekne, jen dohady.

To je vše !

A co to spustilo, je zde vidět ( že Googlím a jiné blbosti).

Fakt super !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si to myslíš, tak Ti to nemohu vyvrátit a i kdybych zde dal fota z dob minulých , kdy jsem stál na bedně, tak si stejně budete myslet své .

Jinak jsem jen napsal svůj názor na lyže člověka co si napsal, že jsou OK, ale dle mne nejsou.A za tím si stojím!

Svoje foto s lyžemi Atomic Bode Miller cca z roku 2010, taky expert okomentoval, jako bych měl mít nějaké nové .

Ano mám, ale nemám je nafocené a stejně Vám to nic neřekne, jen dohady.

To je vše !

A co to spustilo, je zde vidět ( že Googlím a jiné blbosti).

Fakt super !

Je mi docela šumák co jsi dokázal a co vlastníš, chováš se jako docela slušný vypáplo. 

Sdílím Frantikův názor

Odkaz ke komentáři

Je mi docela šumák co jsi dokázal a co vlastníš, chováš se jako docela slušný vypáplo. 

Sdílím Frantikův názor

Copak si zde nemůže člověk napsat svůj vlastní názor ?

Nebo jsi mi chtěl oponovat takto ?

Nebylo by lepší se spíš zeptat, kde jsem k tomu přišel ? 

A kde jsem si ty lyže asi tak mohl testovat a zda držely na ledu či na prašanu a nebo v mokrém sněhu ?

To by bylo slovo do pranice a né tohle !

Ale na to se neumí zde nikdo ani zeptat, nebo umí ?

Co takhle Volanty a nebo Stokli ?

Kdo na nich jal a jak se mu chovaly na tom či onom sněhu ?

Odkaz ke komentáři

Zato na tebe moc ne!

Totiž Kelly, žádná velká sláva to teda není...

Mimochodem, když si přečteš ty své dnešní příspěvky v tomhle vláknu a představíš si, že je třeba píšu já, co si o mě budeš myslet?

Právem tady Frantik napsal: "Proste tady nemáme rádi machry a frajery. To je jednoduchý."

A opravdu je to jednoduchý!

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je jako Supr výbava ?

Nechci Tě naštvat, či nějak nas...., ale tohle mne nebere. :frusty:

Kdy, kde a co jsi jezdil ? 

Jedině závodní Atomic. :clap:

ja sem nikdy nerekl, ze moje Völkle sou supr vybava, jen je proste mam a jezdim na tom, nemam potrebu si kupovat novejsi, lepsi ani tvrdsi, na svah se dostanu dvakrat za rok a to mi staci. Jezdim hlavne na Stubai, ale nechapu, jakou to ma souvislost s lyzema.

Odkaz ke komentáři

ja sem nikdy nerekl, ze moje Völkle sou supr vybava, jen je proste mam a jezdim na tom, nemam potrebu si kupovat novejsi, lepsi ani tvrdsi, na svah se dostanu dvakrat za rok a to mi staci. Jezdim hlavne na Stubai, ale nechapu, jakou to ma souvislost s lyzema.

Omlouvám se Ti, že jsem Tvé lyže si dovolil okomentovat.

Ale můj názor je ten, že Volkl není to co býval .

A že jsem testoval vícero lyží, tak to mi hold budete muset věřit a nebo ne.

Není jak Vám to dokázat.

Nic víc.

Odkaz ke komentáři

Ale dyt si komentuj co chces, ale normalne, ne, ze sem vlitnes a hned zacnes vsechny poucovat a vokrikovat, tak to proste nefunguje. Tobe taky nikdo nekritizuje tvoje hodinky s tim, ze von ma Rolexy, nebo Damaska. Nebo v tom pokracuj, ale pak tu s nami dlouho nepobydes :D

Odkaz ke komentáři

Copak si zde nemůže člověk napsat svůj vlastní názor ?

Nebo jsi mi chtěl oponovat takto ?

Nebylo by lepší se spíš zeptat, kde jsem k tomu přišel ? 

A kde jsem si ty lyže asi tak mohl testovat a zda držely na ledu či na prašanu a nebo v mokrém sněhu ?

To by bylo slovo do pranice a né tohle !

Ale na to se neumí zde nikdo ani zeptat, nebo umí ?

Co takhle Volanty a nebo Stokli ?

Kdo na nich jal a jak se mu chovaly na tom či onom sněhu ?

Upřímně? Pitcha je krásná věc, ale nesmí to být chlap

Odkaz ke komentáři

Preco ste na Slava taki agresivni a zosmiesnujuci ? Zavidite ze v minulosti nieco dokazal a stoji si za svojim nazorom ?

Slava, napis nam este nieco o svojich hodinkach, predsalen, toto tu je skor o hodinkach ako o lyziach.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...