Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem si pořídil Devold řadu Sport a trochu jste mi nahnali strach.

Mě ta vlna kousala vždycky, ale mí dva spolulyžaři ji nosí už dlouho a chválí si to. Mě to kousání vždycky vadilo, ale nové termo jsem potřeboval a tak jsem zkusil Devold i s tím rizikem, že se budu trochu ošívat na svahu a že si toho snad po zapocení přestanu všímat.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...já některé jeho věci měl v ruce a zklamání...a pak jsem teprve mrknul na cenovku...a to jsem neměl, zklamání umocněno na třetí. Navíc se ty jeho hadry fejkují. On i Aamodt K.A. + Girardelli  jsou moje ski esa.

 

Mám rád české výrobce Exil wear (bohužel je s ním konec, ten mne dlouho sponzoroval a mohl jsem se podílet na vývoji), Meatfly - skvěle ušité věci, Vehicle a teď jednáme s Woox, snad to dopadne, ceny mají parádní. 

 

Bundu mám novou - od Horsefeathers (jen kvůli dobré ceně a po dvojím použití se jeví solidně)  a k tomu skvělé kalhoty RipCurl - látka pruží ve 4 směrech...mohu doporučit!!!

Meatfly-  měl jsem od nich dvě trička, jedny jeansy a batoh. Už nikdy více, naprostý šunt za velké prachy. A kámoši mají stejnou zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt, ze je to o mnoho lepsi, nez to byvalo. Divat se na ty snoubordacke hruzy pred deseti lety bylo utrpeni. Hlavni duvod celkoveho zlepseni stavu je ale ten, ze maniku, co pul dne sedi uprostred sjezdovky a druhou pulku bokem gracujou snih dolu ze sjezdovky, dramaticky ubylo. Je jich zlomek toho, co jich byvalo. Vsichni presli na siroke lyze a zmizli ze sjezdovek na neupravene okolni svahy. Vyhrali vsichni. Oni na plossim kusu neskacou jako tucnaci se svazanyma nohama, muzou je prebruslit, jako kazdy normalni lyzar, a my nemame vyhlazene sjezdovky plne vygracovanych ploten. No a kdyz nesedi pul dne na prdeli, tak muzou mit i normalni hadry bez laminovaneho zadku az ke kolenum.

 

;)

 

Trochu si te dobiram. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...