Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

  • po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tohle téma asi nebude pro většinu členů to nejzajímavější v tohle roční období, přesto mi nedá abych se nepodělil o radost, protože mě přepadl neskutečný absťák na sníh. :helpsmilie:

tak posílám srdečné pozdravy z Hintertuxu

 

Nemělo to chybu ráno -10 v poledne kolem -5.

Nahoře perfektní podmínky, skvělý sníh, otevřeny všechny sjezdovky, lidí minimum, skvělé podmínky i pro freeridery. Taková skoro vánoční nebo lednová atmosféra, občas padal sníh. Ještě odpoledne jsme jezdili po manžestru.

 

Neskutečně jsme si spálili xichty, vypadáme jak šašci - lyžařský brejle a helma. :eek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Návštěvník Snow

Už máte naplánovanou zimní dovolenou nebo jste už dokonce byli podobně jako Dali ?

 

Jaký hový hardware jste pořídili nebo budete kupovat ?

 

Podařilo se mi přemluvit manželku, aby mě odvezla do Meribelu. Díky kamarádu jsem získal parádní slevu na lyže Völkl a boty Tecnica. A tak ač mám moc hezké Salomony, které jsem si před pár lety nechal vytvarovat. Šlo to udělat téměř jako u Strolzů, neodolal jsem technickým vymoženostem Tecnic a šel do nich, popravdě, dostala mě i ta sleva.

Takže jsem kupuji Völkl Racetiger Speedwall SL UVO a Tecnica Mach 1s flexí 130,

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jme byli 3 dny na Klínovci se synkem. Sníh žádný jenom umělý, jak to povolilo a zmrzlo, tak led jak na světáku, perfektně vypreparovaná sjezdovka. :rolleyes: Bylo docela málo lidí.

Dali jsme dvě jízdy a museli jsme se vrátit na chatu, kde jsem  hodinu brousil. Vrátili jsme se s břitvama a perfektně jsme si zajezdili.

Je fakt, že asi po 10 jízdách už to zas nebylo ono, ale těch 10 jízd bylo parádních krásně se to zakouslo a podrželo v oblouku.

 

Vzhledem k tomu, že zima vypadá, že bude na prd jako loni, tak pro ty co jedí častěji tak kamarád Šáfa natočil několik videí jak si brousit lyže  www.lyzarskadilna.cz zároveň tam má i shop, kdyby jste potřebovali něco dokoupit. Nebo můžu dát odkaz na německý shop, kde obvykle nakupuju a mají velký výběr.

 

Když je takový povrch, tak je potřeba lyže brousit po každém lyžování jinak se leda můžete klouzat a dávat to pořád do servisu je nesmysl. Navíc nikdy je na stroji nenabrousí tak jako když je přeleštíte diamantama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

to Dali - odkaz na německý shop bych přivítal. Ještě potřebuji hůlky Komperdell, které nemohu sehnat. Už jsem je jednou měl, ale před barem na Černém Petru mi je ukradli, svině.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...