Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Lyže celkem dobrý, charakterově podobný jako ty starý, ale ovladatelnost / točivost v muldách je přece jen znatelně větší (jsou o 5cm kratší a mají větší vykrojení), což jsem právě chtěl - člověk pak není obětí muld a nelítá tam jako hadr na holi. Čili co jsem tak nějak chtěl.

Nové hrany byly na plotnách docela znát a to na starých lyžích pravidelně nechávám brousit a měl jsem za to, že hrany ty starý lyže měly jak Victorinox čepel :-) ... holt ne.

 

V testech kritizovali menší kontrolu při vyšších rychlostech (ovšem proti obřačkám Atomic GS za 25000), ale to se na Monínci nedá jaksi vyzkoušet. :-)

 

Samozřejmě, žádný zázrak, že by jako jezdili sami (přesednutí ze š120 do Bentley) se nekonal a asi ani nemohl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uznávám, že za něco Monínec tak úplně nemohl :-) ale s*alo se fakt, co mohlo.

 

To jsem ještě nepsal, že přítelkyně udělala do termosky moc horkej čas, že se ani na zpáteční cestě nedal pít, vypadlo jí na sjezdovce dvoukilo z kapsy a já si přiskříp prsty do dveří auta...

 

Tá prvá vada na kráse je super ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem byl vlastně poprvé s dcerou na lyžích  /8let/.Dvakrát jsme sebou flákli hned na vleku /nikdy nejela na vleku a křížila mi lyže/ .Nakonec se jí to zalíbilo,a ani nechtěla ze svahu.Já omlácené oba boky,už se vybarvuju jak kráva Milka ,ale dcera spokojená,takže vlastně pohoda. Co na tom,když fotr nemůže skoro ani chodit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera mi manželka řekla že vypadám v kalhotech na lyžování jak chlapci před třiceti lety, tak jsme odhadli že Columbie mám tak osm let, dost dobrej hadr, no ale jelikož jsou už dost jetý, rozřezaný, tak jsem mrknul do Sportisima a oni tam mají pěkné slevy. Tak jestli váháte, dají se tam docela dobře Columbie, North Face a další, já vybral Salomon, protože mám rád změnu :-)

 

http://www.sportisimo.cz/salomon/response-pant-m/73849/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud jsi s nimi spokojený, drží tě po celý den v suchu a teple, tak proč ne :-) Jinak to co jsem si objednal je takový běžný průměr, nic extra materiály, dobrá cena. Jsou o mnoho lepší a mnohem dražší hadry, ale na to moje víkendový poskakování budou ty Salomonky dostačující, aspoň doufám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, já bych si je taky objednal, ale na moji postavu - obvod v pase metr a krátký nožky - se jaksi nedělaj. A jak jsem na ně koukal, není to něco jako džíny co by se dalo dole jen tak zrátit, bohužel... a to ještě mám kalhoty tak, že je mám mimo přeskáče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme stejnou postavu :-) Já jsem je zkoušel v obchodě, L jsem zapnul ale měl jsem dlouhé nohavice a u M byli nohavice super, ale zase jsem je nazapnul. Přijel jsem domů, přestal papat a objednal je přes internet, zítra přijdou a doufám že je zapnu, chi chi. Moje výhoda je, že 4 kg zhubnu během týdne v pohodě, nevýhoda že je stejně rychle neberu. Motám se mezi 76-82 kg a na zapínání gatí to je hrozně znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si nezapomeň vzít sekeru, chi chi. Mě přišli dnes gatě, nadechl jsem se jako drsný lovec perel, natáhl je, vydechl a manželka praskla smíchy, dřep jsem si nelajskul :-) Už jsem je poslal zpátky a zkusím Columbii, dle tabulek je širší v pase. Škoda,ty Salomony vypadali dost dobře....

 

http://www.sportisimo.cz/columbia/hystretch-pant/74125/?varianta=343707

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

African, Salomon Chill out má trochu vyšší sed ako model Response a môžeš si aj šírku regulovať. Na boku stehien máš odvetrávanie, odopínateľné traky. Ja som si skúšal ten tvoj Response, lebo bol lacnejší, ale nebolo to ono.

 

Edit: U odkazovanému modelu nohavíc Columbia čítam, že tam je tá strieborná Omni-heat technológia. Mal som od nich lyžiarsku bundu s touto technológiou. Bunda super, ale mne v tom bolo horúco. V náprsnej kapsičke, kde som mal doklady a kľuče od auta bola vyzrážaná vlhkosť - komplet mokré. Každým lyžovaním som uberal z vrstiev, až mi ostalo len tričko :). Potom som v dlhých radoch a na vleku mrzol. Je to samozrejme subjektívne, ale už si hľadám inú bundu.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...