Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

No tos mi toho teda pověděl ... :-) Jednodenní tůry, vícedenní výšlapy, přibližovačka pod stěnu,  jen tak lehce kondičně na hodinku, jezdím jen v prašanu, jsem hovado milující žlaby, je mi to jedno a chci univerzálku ....

 

No, a k té otázce - to právě záleží na tom, co jsem napsal výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

daji se skialp lyžema nahradit sjezdovky? Proste z většiny času jen sjizdet (s normálníma botama) a když budu chtít na skialp tak vymenim boty, vezmu pasy a jdu? Je to reálné nebo úplně mimo?

Daji, ale je tam ALE. K vázání je lepší  ramove vázani, do kteryho padne sjezdarska bota, protoze skialpova bota ma jinou geometrii podrazky, a obvykle ma i jinou delku, takze pak je potreba prenastavovat vazani. Rámový vázání je těžký, to s sebou vláčíš kila na nohou, a do pinovýho zase nejdou zapnout lyžáky.  Co se lyzi tyce, tak jsou skialpovy dost mekky na spicce, lyzuje se uplne jinak na sjezdovce, je to takový neposedný. Neříkám neovladatelný, protože ve volném terénu je to naopak jistá lyže, jde to samo.

Nechci úplně rozporovat novou výbavu, ale v Namche v Pze mají velice solidní bazar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja posledni ctyri vanoce travil u more. Jinak nalyzoval sem dost, ale ted sem mel pauzu. A servis sem delal po posledni sezone, takze by mely bejt jakz takz ready, jestli se teda ve skrini nevotupily.

 

20160303_194632.jpg

 

IMG_4613.JPG

Neni dulezity jak lyzujes, ale jak u toho vypadas :)

 

To si pis, ze vypadam dobre :goof:

 

IMG_4550.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednodenní batoh na skialpy? Tipy? (cena/výkon/decathlon)

Na výšlapy bez rizika mám Osprey Camber 42 (dělají i menší, a je supr, mraky vychytávek, kapes na lavinovku), a s rizikem lavinovej bágl Pieps TourPro 34 (místo patron se k nafouknutí erbegu používá kompresor na baterky - součást dodávky).

post-36381-0-79891000-1573504413_thumb.jpg

Upraveno uživatelem alky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz sem byl v 2012 na Stubaii v hotelu Jagdhof, prijela tam particka rusu. Prileteli jetem do Innsbrucku, tam pro ne jel hotelovej shuttle, vecer vlitli do mistniho Intersportu, nakoupili vod hlavy k pate Rosignol, dopo sem s nema jel hotelovym shuttlem na ledovec. Vylezli nahore z lanovky, ty funglovky lyze pichli pred ApreSki stan, sedli k baru vodka dargaja a bylo. Tak to se mi libilo. Rok na to sem se v tom stejnym baru sparil s jednim rusem, ten mel na ruce Ulyssky WG s vecnym kalendarem, prej nejakej pravnik z NYC, ale fajn vecurok to byl. Rok na to mi rikal barman prej mels tu kamarady, vyzrali za vodpo tri kartony klikota. Aji si vystavil prazdny flasky nahoru na bar. Joo, takovou lyzovacku ja muzu..

 

IMG_4508.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

zkusím to tady...nezbavujete se někdo lyží a bot po dětech?

 

sháním: Lyže 90cm, boty vel. vložky 19cm

              Lyže 110cm, boty vel. skeletu 270 nebo 275mm

 

za nějakou rozumnou cenu.

 

Případné nabídky do SZ

 

Díky

Možná bych něco měl, záleží jakou maš přdstavu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kam dáváte v Praze čistit zimní hadry? Ty bundy stojí takovou raketu, že bych z nich měl dost nerad hadry na podlahu.

Já to teda peru. Používám na to prací gel na sport a membránu, zapnu všechny zipy a vyperu na jemné na 30 bez ždímáni. Pak to hodím na ramínka a nechám vykapat. Tohle mi funguje a bundy zatím drží.

 

Pral jsem i manželky péřovku a tam bylo lepší to dát po vyprání do sušičky, kde mám program na peří. Zůstala parádně nadýchaná.

 

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Budu ted davat nabrousit ty dvoje lyze od popelnice, abych je mohl vubec vyzkouset a resim, jestli si v servisu nechat seridit i vazani. Delate to nekdo? Co tak ctu na netu, tak co servis, to jiny vysledek, vetsinou alibisticky nizsi nastaveni, co se pak stejne musi doutahnout, a vestina lidi si to tak radsi nastavi sama podle tabulek... Ja osobne si necham nastavit vazani jednou (pri koupi, takze podle tabulek) a pak s tim do konce zivotnosti lyzi nehejbu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...