Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Pavelpu27 napsal:

Tak jsem sebe a děti připravil na sezónu
a2738bf73265940d44b388a5fdf0ba41.jpg

Pěkný set 👍 My dali minulý rok pár jízd, kluk dostal od Ježíška delší lyže a ještě na nich nestál 😒 Letos už máme rezervace na české hory, únor, březen Rakouské, tak pevně věřím že něco málo z toho lyžování urveme....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Nejezdíte do Polska někdo na Zieleniec sjezdovky? Asi tam zavítám otestovat s klukem, u nás mě upřímně začínají trochu s prominutím srát 😬 Beru určité zdražení, ale zvednout mě zamluvený hotel z 3500 na 7200 za víkend a za to že polovičku dne prostojím ve frontě a dám za kluka a mě 1500, to už je opravdu trochu zu viel za ty naše kopečky. Snad už brzy otevřou Rakousko a u nás se trochu proberou....

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl uz jste ted nekdo u nas na horach (sjezdovky, bezky)?

Ja v prosinci (pred Vanoci) obvykle jeste moc na hory nevyrazim, ale rikam si po lonskych zkusenostech, ze to byla chyba, kterou nechci opakovat (i kdyz pevne verim, ze lonska situace s uzaverem sjezdovek se opakovat nebude). Proto ted chceme nekam alespon na otocku; co je takove nejlepsi skicentrum na prvni snih?

(z Prahy)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapy, chci hřejivé rukavice na skialpy, myšleno jako na skialpy, když stojím, mrznu na hřebenu nebo sjíždím mrazivou krajinou (nebo taky stojím u stánku s gulášovkou). 

Vybral jsem, jen tak od boku, od Sir Joseph, u něj, myslím, není kam uhnout 🙂 Akorát nevím, co to peří, na těch skialpech to je někdy divoké, co se týče vlhkosti 🙂  A přiznám se, že bych je tahal i na snowboard, když bude kosa.  

Edit: Teď jsem koukal na promo video a na lyže/snowboard prej úplně v klidu 🙂

Podle tabulky mám přesně velikost M, ale já bych ty rukavice rád dával přes nějaké tenčí. Počítá s tím Sir nebo mám vzít raději o číslo větší anebo to prostě vezmu, vyzkouším a když tak vyměním (což se mi nechce). 

https://www.hudy.cz/mitts-4000-down?size=264791&utm_campaign=freelistings&utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=Mitts+4000+Down+Sir+Joseph+Rukavice++++L&gclid=CjwKCAiA78aNBhAlEiwA7B76p9lL4ejIGwAc8ErBnsjRNMqrLtQB8-rX78HilOudtGNvCO1eyGyyURoCG8oQAvD_BwE

614693_108.jpg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alpenverein výborně, za rok 2021 jsme členy nebyli, takže skvělý, též dík za echo.

Co se rukavic týče, tak já mám na skialpy dvoje: jedno naprosto lehoučký na výstup, a na sjezd přes ně přetáhnu silnější. A vzal bych prstový, pro lepší manipulaci s lavinovkou, apod. NEBO tříprstáky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše Alky. Dvoje. Když makáš proti kopci, potřebuješ tenké. Samozřejmě s výjimkou pod mínus deset, patnáct. To už stejně tolik nemakáš, protože máš rád své průdušky 🙂 Takže já zvesela běžecké swixy. No a dolů pokud s někým závodíš to samé, a nebo na pohodu při balení pásů vytáhneš větší palčáky. Já mám tedy nějaké lehčí, rozhodně ne ty, které používám na SNB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano ano, o používání rukavic na skialpech vím, používám snad troje/čtvery - mám dvoje lehké na výměnu (swix, Scott), když se propotí, pak střední a zateplovací, se kterými nejsem, co se tepelného komfortu spokojen, tak řeším ty zateplovací. 

Na lyže/snowboard mám už asi 11 let rukavice Level a jsem spokojen. Ty palčáky, by byly zase jako záloha do mrazu. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo zkušenost s nosičem: Thule SkiClick 7291?

https://nosice-lyzi.heureka.cz/thule-skiclick-7291/#prehled/?sort-filter=price_delivery_asc

Už jsem ho chtěl odkliknout, ale všiml jsem si v recenzích, že údajně je problém v případě trochu silnějších běžek (viz ty dvě negativní recenze).

Tak teď nevím.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...