African Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 před 2 hodinami, Petr11 napsal: Afri zkus nákou rozumnou půjčovnu, půjčuji si lyže pro kluka vždy na celou zimu a platím nějak kolem dvojky + záloha. Lyže vždycky nový a na míru. Ahoj, díky moc za tip. Půjčovnu jsem zkoušel kdysi dávno a řekli mi také s pojištěním okolo trojky. Ale zase u nás na nich řádí dvě sezony kluk a pak nastoupí do jeho holka. Dával jsem za poslední Nordicy asi 2.900,- a myslím, že je za pětikilo po čtyřech sezonách ještě v klidu prodám takže mě se ta půjčovna ani snad moc nevyplatí si myslím.... Link to post Share on other sites
odjinud Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Letos budou podle me novy lyze levny. Uz loni jsme kupovali v breznu v Decathlonu novy za nejakych 60 % (no a pak jsme sedeli doma bo covid). Letos to bude jeste lepsi, tedy horsi, rekl bych... Link to post Share on other sites
African Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Upečeno, a pěkně poslední kousek ve Sportisimu Lidi už asi blázní, když vidím jak to z těch eshopu všechno mizí... https://www.sportisimo.cz/elan/maxx-blk-blue-qs-+-el-4.5/213994/ Link to post Share on other sites
HDS1200 Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Zdravím, poprvé za svůj lyžařský život uvažuji, že bych strávil zimní dovolenou (jarní prázdniny-termín Brno) na horách v ČR? Má to smysl nebo je to masakr lidí? V úvahu připadá větší středisko, jako Špindl, Jánské lázně. Má někdo zkušenost? Dík, V. Link to post Share on other sites
Dali Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Pokud ti jde o noční život, hospody atd. tak OK. V případě, že si chceš zalyžovat, tak bych řekl, že čím menší středisko, tím si líp zalyžuješ a menší fronty. Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 ...letos supr podmínky. 1x Stubai - 5 dní...z toho 4 dni slunce...jednou hodně pipula, ale měli jsme trať, takže to šlo...no a pak 6 dní Kaunertal s 5ti denním azurem, no pipula, perfektní pisty. Po dlouhé době jsem byl na lyžích...nějaké Kastle a jsou supr a i nové skialp boty Salamon mi sedly....takže dobré, dobré. ..opráski hír. Link to post Share on other sites
Bert Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 A komu tím pomůžeš, soudruhu. ... Do háje,já tady řeším, že snad po deseti letech nebudu mít ve Šlaďasu celoroční permici, a nejmenovaný provokatér si tady lebedí. Link to post Share on other sites
alky Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 před 1 hodinou, Sacíbagr napsal: hodně pipula positiv pipula..smajlink as jušula...? A jak se jezdí s rouškou na tlamě na lanovce, jak to řešej? Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 positiv pipula..smajlink as jušula...? A jak se jezdí s rouškou na tlamě na lanovce, jak to řešej?...řeší. Je to blbé, ale na kotvách a sedačkách to sundám, ve velkých kabinách trpíš. V malých kabinách jedeš se svými, tak to taky jde. Link to post Share on other sites
alky Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 Co chaty, open nebo výdejový vokínko..? Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 Co chaty, open nebo výdejový vokínko..?...jak kde. Někde fungovala samoobsluha, někdo okno a někde bylo možno jen s obsluhou...ale já tohle moc nesleduji neb drtíme od brzkého rána do cca 14:00 a obědvám na apartmánu...pak střihám videa, servis, videocouching, drinking and gambling a spát. Link to post Share on other sites
alky Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 před 4 hodinami, Sacíbagr napsal: pak střihám videa, servis, videocouching, drinking and gambling a spát Rozumím. Pokračujte. Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 Rozumím. Pokračujte....jako mám sem nahrát to, jak chrápu? Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 ...lidí minimum, slunce a pista maximum. Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 ...zítra se úplně nezavírá, tak to je fajn. I Cervinia v ITA jede. Letos počasí přeje. Včera jsme vyhrnuli s Ester teamem lopotně trať a pak vypli vlek a poslali nás jinam. Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Link to post Share on other sites
zacik Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 kedze som pako a vdaka korone som uplne zabudol, neni to niekto kto by vedel pomoct kupit sezonku do Jasnej/VT? na gopass.sk sa uz kupit neda... P.S. na Slovensku sa zacina tento vikend, Donovaly dnes, Jasna zajtra https://www.parksnow.sk/zima/lyzovanie-otvorenie_sezony.php https://www.lanovky.sk/?page=rep&idb=2246&str=jasna&fbclid=IwAR0rQX5n4zKwqXdCT5O8gj27Z1J5yF0XJRbcEGcz7XmxhQng48skSHNBDyU Link to post Share on other sites
Sacíbagr Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 ...struktura jede :-). Link to post Share on other sites
Moty Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 nemáte někdo zbytečný běžkový boty NNN vel. 40, prosím SZ díky Link to post Share on other sites
Dali Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 před 13 hodinami, Sacíbagr napsal: ...struktura jede :-). Ahoj, děláš si strukturu sám válečkama? Já pořád skialpy. Je to dřina, ale už jsem si zvykl. Lepší než nic. Link to post Share on other sites
Recommended Posts