Dali Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vrátili jsme se ze Schladmingu, tak pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Firma Head představila nový Race model lyžáků pro sezonu 2014/15... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Taylor made. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Tohle téma asi nebude pro většinu členů to nejzajímavější v tohle roční období, přesto mi nedá abych se nepodělil o radost, protože mě přepadl neskutečný absťák na sníh. tak posílám srdečné pozdravy z Hintertuxu Nemělo to chybu ráno -10 v poledne kolem -5.Nahoře perfektní podmínky, skvělý sníh, otevřeny všechny sjezdovky, lidí minimum, skvělé podmínky i pro freeridery. Taková skoro vánoční nebo lednová atmosféra, občas padal sníh. Ještě odpoledne jsme jezdili po manžestru. Neskutečně jsme si spálili xichty, vypadáme jak šašci - lyžařský brejle a helma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Julia Mancuso na Saas-Fee... Začínám se těšit na zimu! Upraveno 16. října 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 nemá někdo zkušenost s Blizzard G-Power FS model 2013/14 ? V testech je to samá chvála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pouze SRC Racing a ty jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jste mě právě připomněli, že jsem si minulou sezónu zlomil lyže :-( měl bych začít pomalu koukat po něčem novém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Blizzard má poslední roky dost přesvědčivé výsledky v testech napříč kategoriemi slalomky-obřačky-sport performance tak jsem se rozhodl vyzkoušet ten jejich zázrak olejového tlumení a objednal ty G-Power FS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Byly fakt vynikající. Doma na všech površích a na slalomky držely dobře i ve vyšších rychlostech. Letos plánuji otestovat Stoeckli. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Tak jak jste natom? Já zahajoval sezónu na Kitzsteinhornu. so+ne+po. Počasí super, lidí mraky so+ne, ale dalo se. Dneska paráda. Minule jsme zahajovali na Tuxu, a ten se mi asi líbí víc. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Už máte naplánovanou zimní dovolenou nebo jste už dokonce byli podobně jako Dali ? Jaký hový hardware jste pořídili nebo budete kupovat ? Podařilo se mi přemluvit manželku, aby mě odvezla do Meribelu. Díky kamarádu jsem získal parádní slevu na lyže Völkl a boty Tecnica. A tak ač mám moc hezké Salomony, které jsem si před pár lety nechal vytvarovat. Šlo to udělat téměř jako u Strolzů, neodolal jsem technickým vymoženostem Tecnic a šel do nich, popravdě, dostala mě i ta sleva.Takže jsem kupuji Völkl Racetiger Speedwall SL UVO a Tecnica Mach 1s flexí 130, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ty racetigery jsou moc pěkný, mám model tuším 2008 a pořád jsou geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ty Racetigery určitě nejsou z roku 2008, jspu úplně nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) ty moje, že sou z roku 2008 Edit: tak dokonce 2006, ale neměnil bych ani náhodou Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 tez mam 06ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 ty moje, že sou z roku 2008 Edit: tak dokonce 2006, ale neměnil bych ani náhodouJsem guma, neumím číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak jme byli 3 dny na Klínovci se synkem. Sníh žádný jenom umělý, jak to povolilo a zmrzlo, tak led jak na světáku, perfektně vypreparovaná sjezdovka. Bylo docela málo lidí.Dali jsme dvě jízdy a museli jsme se vrátit na chatu, kde jsem hodinu brousil. Vrátili jsme se s břitvama a perfektně jsme si zajezdili.Je fakt, že asi po 10 jízdách už to zas nebylo ono, ale těch 10 jízd bylo parádních krásně se to zakouslo a podrželo v oblouku. Vzhledem k tomu, že zima vypadá, že bude na prd jako loni, tak pro ty co jedí častěji tak kamarád Šáfa natočil několik videí jak si brousit lyže www.lyzarskadilna.cz zároveň tam má i shop, kdyby jste potřebovali něco dokoupit. Nebo můžu dát odkaz na německý shop, kde obvykle nakupuju a mají velký výběr. Když je takový povrch, tak je potřeba lyže brousit po každém lyžování jinak se leda můžete klouzat a dávat to pořád do servisu je nesmysl. Navíc nikdy je na stroji nenabrousí tak jako když je přeleštíte diamantama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 to Dali - odkaz na německý shop bych přivítal. Ještě potřebuji hůlky Komperdell, které nemohu sehnat. Už jsem je jednou měl, ale před barem na Černém Petru mi je ukradli, svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Snowe, parádní výbavička. Přemýšlím, že letos vezmu přesně ty samé lyže. Kluci spíše ale hlasují pro Stoeckli Laser SL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se