Tector Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Takhle má vypadat sjezdovka, já byl ve špindlu a lidí jak... A za tu cenu to vážně nestálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 (upraveno) No ta prvni mne hodne navnadila, ale zase az za rok. Právě jsem se vrátil ze St. Moritz. Počasí skvělé a lidi žádní, ideální Upraveno 25. října 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Skol všem nadšencům a závislákům na horách a sněhu. Pozdrav z květnového lyžování na Hintertuxu. Nevěřil bych, že jdou prošlápnout závodní slalomky Stockly. myslel jsem, že vydrží ještě příští sezonu. Nohy vydržely, slalomky jsou v háji. Ještě, že si vždy vozím dvoje lyže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Beny Raich - další z mých oblíbenců skončil s lyžováním Doufám, že Tomáš Kraus ještě sezonu nebo dvě vydrží. Zatím nemáme náhradu. Už jsem pořídil slalomky a obřačky jsou na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Od té doby, co skončil Franzi Klammer to lyžování ide hore kokotom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Takže se jako že škrábu nahoru? No faajn! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Zima uz se blizi, vanoce hodlam travit v teplych krajich, ale na jarnaky bych rad nekam do Rakouska na lyze, kde sem este nebyl, tzn. ne Kitzbühel, Stubai a Sölden. Podminka ubytovani na svahu, zadny dojizdeni k vleku, a slusna lyzovacka. Nakej napad? Italie je krajni reseni, raci Rajch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Nassfeld Hermagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 (upraveno) Z Brna s vyřazenou rychlostí do Schladmingu... Upraveno 24. října 2015 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 bude tam zacatkem brezna jeste snih? 29.2. az 6.3. ted me napada, ze uz sem dlouho nebyl ve Flachau.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Ischgl- a můžeš se sjet mrknout na hodinky do Samnaun... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 bude tam zacatkem brezna jeste snih? 29.2. az 6.3. ted me napada, ze uz sem dlouho nebyl ve Flachau.. Bude tam snich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 hledam neco ve Schladmingu, zbytek grupy chce jet do Flachau, bo tam ma Erich penzion a Apreskihütte ja bych si predstavoval neco vylozene an der Piste, ne pul kilaku v lyzacich na lanovku. nemas tip na nejakej hotel takhle ve Schladmingu, 4*+? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Vyber si takove ubytovani na Serfaus-fiss-ladis, to bude co hledas. My tam vloni byli na velikonoce, a pristi rok pojedem urcite znova. Nebydleli jsme primo na svahu, protoze jsme jezdili napul na Pitztal, ale tech moznosti ubytovani na svahu je tam kvanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 to uz je zbytecne daleko, hledam nakou ubykaci ve Schladmingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 (upraveno) www.almdorf-reiteralm.at Přímo na svahu. Leží to na Reiteralmu, poslední kopec z celé propojené čtyřhoupačky, když jedeš od Vídně.Mě se Reiteralm líbí asi nejvíc, z těch všech čtyř kopců. Poměrně velká kapacita, taková vesnička, několik chaletů k pronájmu, které jsou postavené vedle sjezdovky a je tam samozřejmě i čtyřhvězda hotel. Já spal dvakrát v těch baráčcích a spokojenost. Na jídlo jsme chodili do restaurace a vařili tam dobře. Ovšem kvalitních čtyřek na svahu tam je habakuk. Upraveno 25. října 2015 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 ty chalety sou paradni, to by se mi libilo. k tomu se da doject autem? muzes se tam nekde nasnidat, nebo si varis sam? a hospody v blizkosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 kdyz hledas blizko, mrkni na Obertauern. Pripadne pokud te laka trochu sportovniho vyziti, tak pobliz je Katschberg, kde je vic prudcich svahu, pripadne dost prostoru mimo svahy). Pokud vylozene do prasanu, tak nejbliz skvele nenapadne stredisko na jezdeni mimo svahy je Krippenstein (patri do regionu Dachstein, jako Schladming). Na strediska kolem Schladmingu, Flachau, apod. jsem prestal pred casem jezdit uplne. Vadila mne vzdycky ta kvanta lidi tam i u vleku. Ty tri strediska tady zminene nejsou tak proflakle a tolik lidi tam nejezdi. Me naprosto vyhovuje servis v Rakousku, vic nez ve Francii a Italii, ale vadi mi plne svahy a fronty u vleku. Proto jsem se naucil jezdit co nejdal, i ten zmineny Kappl / Ischgl je hodne dobry, pokud zrovna neni na Ischglu ta obdoba Ibizy, to je lepsi tam jet spis na tu party :-) Pokud to neni jednodenni zalezitost, tak se to rozhodne vyplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Pokud ti nevadí menší středisko mrkni na Riesneralm. Jezdil jsem 5x ročně schladming a jezdím místo toho raději sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 a este jedna podminka, musi to tam tepat, bary a hospody okolo, at nemusime chodit spat se slepicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se