Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Skol všem nadšencům a závislákům na horách a sněhu. Pozdrav z květnového lyžování na Hintertuxu.

Nevěřil bych, že jdou prošlápnout závodní slalomky Stockly. myslel jsem, že vydrží ještě příští sezonu. Nohy vydržely, slalomky jsou v háji. Ještě, že si vždy vozím dvoje lyže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsíci...

Zima uz se blizi, vanoce hodlam travit v teplych krajich, ale na jarnaky bych rad nekam do Rakouska na lyze, kde sem este nebyl, tzn. ne Kitzbühel, Stubai a Sölden. Podminka ubytovani na svahu, zadny dojizdeni k vleku, a slusna lyzovacka. Nakej napad? Italie je krajni reseni, raci Rajch..

Odkaz ke komentáři

www.almdorf-reiteralm.at

Přímo na svahu. Leží to na Reiteralmu, poslední kopec z celé propojené čtyřhoupačky, když jedeš od Vídně.

Mě se Reiteralm líbí asi nejvíc, z těch všech čtyř kopců. Poměrně velká kapacita, taková vesnička, několik chaletů k pronájmu, které jsou postavené vedle sjezdovky a je tam samozřejmě i čtyřhvězda hotel. Já spal dvakrát v těch baráčcích a spokojenost. Na jídlo jsme chodili do restaurace a vařili tam dobře.

Ovšem kvalitních čtyřek na svahu tam je habakuk.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

kdyz hledas blizko, mrkni na Obertauern. Pripadne pokud te laka trochu sportovniho vyziti, tak pobliz je Katschberg, kde je vic prudcich svahu, pripadne dost prostoru mimo svahy). Pokud vylozene do prasanu, tak nejbliz skvele nenapadne stredisko na jezdeni mimo svahy je Krippenstein (patri do regionu Dachstein, jako Schladming). Na strediska kolem Schladmingu, Flachau, apod. jsem prestal pred casem jezdit uplne. Vadila mne vzdycky ta kvanta lidi tam i u vleku. Ty tri strediska tady zminene nejsou tak proflakle a tolik lidi tam nejezdi.

Me naprosto vyhovuje servis v Rakousku, vic nez ve Francii a Italii, ale vadi mi plne svahy a fronty u vleku. Proto jsem se naucil jezdit co nejdal, i ten zmineny Kappl / Ischgl je hodne dobry, pokud zrovna neni na Ischglu ta obdoba Ibizy, to je lepsi tam jet spis na tu party :-) Pokud to neni jednodenni zalezitost, tak se to rozhodne vyplati.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...