dan010 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) No tak já dosud jezdím závodních Rossignol 9X T-power 174 cm radius 18m a jsem s nima nadmíru spokojen. V podstatě ani nemám důvod je měnit. Aktorát ty lyže mám už tak 15 let a nové tenkrát s vázáním mě tankrát stály 25 tisíc a myslím, že po 15ti letech je čas na změnu. Ale klidně na nich budu jezdit další 5 let a nemám na nich problém jezdit klidně celý den na svahu a fungují fakt skvěle. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Právě jsi objevil Ameriku. Tos ale nemusel jezdit do Tuxu. Stačilo se trochu zamyslet z pohodlí houpacího křesla.Nějak nechápu! Jakou ameriku , je to tady o diskusi, nebo je to amerika!? Divná společnost . .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Taky nechápu co tím chtěl říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Mne to teda prijde celkem jasny, fakt si nekdo, kdo jezdi testovat lyze na ledovci, mysli, ze jsou zavodni tvrdy lyze dobrej napad na celodenni jezdeni na postupne meknoucich, pripadne vic a vic vydrenejch sjezdovkach..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Já jsem reagoval na příspěvek o sportenech a nikde jsem nenapsal, že si chci koupit lyže na ledovec a race! Napsal jsem pár postřehů z testu a je úplně jedno kde jsem byl. Je třeba číst. .. no nic, asi tady budu jenom číst. Je to marný , je to marný... A ještě jeden postřeh, když jsem objevil tu ameriku, často se setkávám s tim,že jsou lyžaři na sjezdovce celý den a na lyžích race. Ještě k tomu se na nich sotva drží a jedou černou bomba... Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 No právě Pavle, a Tvůj příspěvek vyzněl tak, že se hodláš zařadit po jejich bok. Pokud jsi to myslel jinak, tak přijmi mou omluvu. Stejně tak wavw ceptor. Ironií osudu totiž je, že stránku dozadu jsem psal o nutnosti přezouvání .... A neboj, není to marný, marný, marný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Nevíme jak mohl takhle vyznít, protože o stránku dozadu je můj příspěvek jak jsem si koupil nový lyže a race to opravdu nejsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Ale jsou jiný nekupuju. Záleží jenom na tom kolik má kdo nalyžováno a jak jezdí. Hodně lidí, rozhrabaná sjezdovka - slalomky, jinak obřačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Přesně tak, já také jezdím závodní obřačky. Ráno v 8 na svah na manžestr, do 12ti co to dá a pak pááárty. Takhle jezdím v Alpách. Na zoufalost v ČR mám staré práskačky slalomky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Kluci, žádám o radu, chci lyže pro čtyřletého kluka 105 cm výška. Začínáme lyžovat, čeká ho lyžařská škola, co myslíte, jsou tyto lyže dobrá volba? Je to tak nějak to nejlevnější, co je na trhu ale přitom známé značky. Lyže jsem četl, že by měli být tak o dvacet cm menší, tak jsem vybral devadesátky a boty zase o dva cm větší, má nohu 16cm tak osmnáctky. Zboží je možné vyměnit i v lednu a jelikož nechci aby měl sebemenší ponětí co se děje, tak nechci aby si to někde zkoušel. Jinak lyžař nulový, do teď měl plasťáky. https://www.mall.cz/lyze/atomic-vantage-jr-i-ezytrak-5-90 https://www.mall.cz/lyzarske-boty/alpina-alpina-j2-936076002 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Hele my to řešili půjčovnou společně se ski školou první dvě zimy a letos jeho vlastní lyže taky kupovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Hele my to řešili půjčovnou společně se ski školou první dvě zimy a letos jeho vlastní lyže taky kupovat nebudu.Hm, to mě také napadlo, děkuji za radu ale ta škola je na den maximálně na dva a pak už platíš jak mourovatej okolo tří stovek za den, boty + lyže a jelikož jsem na lyžích furt a kluk bude se mnou, tak by se nám to moc nevyplatilo a navíc je po něm zdědí holka. Kalkulačka socky mluví jasnou řečí, koupit funglovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Africane, do uplneho zacatku staci predevsim, aby se spunt citil pohodlne. Tzn. dobre obleceni a kvalitni bota. U tech lyzi v tomhle veku, kdy jde o zakladni navyky, muzes smele sahnout po cemkoliv, co bude o 20 cm kratsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Africane, do uplneho zacatku staci predevsim, aby se spunt citil pohodlne. Tzn. dobre obleceni a kvalitni bota. U tech lyzi v tomhle veku, kdy jde o zakladni navyky, muzes smele sahnout po cemkoliv, co bude o 20 cm kratsi.Jsem si říkal, tu botu by to asi chtělo zkusit co? Ale jak to udělat aby mě nějak malej nepodezříval z toho, že jsem zpolčený s Ježíškem? Něco vymyslím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Jo tak to jo, já nelyžuju vůbec ani žena ne tak jsme mladýho svěřili do školy, domluvili se na nějakém balíčku 15 lekcí po 2 hodinách a hotovo, cenu jsme si dohodli předem za vše, všichni spokojeni.A mladej ke konci zimy už sám v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Vloni jsme s dcerou (12let) poprvé vyrazili na svah, na mírnou sjezdovku.Já na tom stál po 20 letech, dcera poprvé. V sobotu byla 2 hodiny ráno ve školičce, já je pozoroval. Když se naučila s lyžema chodit a jakžtakž plužit, tak jsme potom trénovali zbytek dopoledne spolu. Na to, jaké je kopyto na všechny sporty, tak jí to docela šlo, ale bála se. Jezdil jsem pozpátku před ní a ukazoval jak při plužení přenášet váhu a k obědu už to šlo.V neděli ráno hodinku ve školce a už to docela zvládala a spolu jsme už začali obloučky. Takže bych školku jen doporučil, ale věnovat se i sám. Jo a výbavu z půjčovny, bylo to asi za 200Kč komplet na dopoledne. Na vlastní si ještě počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 tak tohle je nádhera http://www.sporten.cz/cs/produkt/glider-7/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 ahoj, letos řeším to samé.. lyže pro pětiletého a čtyřletého kluka, výška 105cm.. nakonec jsem koupil lusti: http://www.lusti.cz/eshop-jt-junior-cerne-detail-796 s vázáním o 15cm kratší než jsou, takže 90ky.. boty nechám po ježíškovi, když jsem totiž pátral po webu, tak jak tady zaznělo, je nejdůležitější, aby to bylo maximálně pohodlné a bylo v tom teplo, aby se děti nemuseli zabývat tím, že je tlačí noha nebo jim je zima, to mají rázem po lyžování a úplně přesně vidím jak je do bot druhý den nedostanu.. velikost by měla být přesně dle nohy, aby se jim noha v botě nehýbala atd..stejně tak je to i u dospělých.. tak nevím jak s tou větší botou dopadneš, pokud narazíš na dobrého prodejce, měl by vysvětlit co a jak a ne jen prodat a možná doporučím třeba http://www.snow.cz kde je článek jak na dětské vybavení.. jinak s lyžováním jsme začali na jaře a vše jsme si půjčili + jsem platil školu a super, kluky to bavilo a po pár dnech jezdili sami na vleku, takže letos jasná volba po strom.. Kluci, žádám o radu, chci lyže pro čtyřletého kluka 105 cm výška. Začínáme lyžovat, čeká ho lyžařská škola, co myslíte, jsou tyto lyže dobrá volba? Je to tak nějak to nejlevnější, co je na trhu ale přitom známé značky. Lyže jsem četl, že by měli být tak o dvacet cm menší, tak jsem vybral devadesátky a boty zase o dva cm větší, má nohu 16cm tak osmnáctky. Zboží je možné vyměnit i v lednu a jelikož nechci aby měl sebemenší ponětí co se děje, tak nechci aby si to někde zkoušel. Jinak lyžař nulový, do teď měl plasťáky.https://www.mall.cz/lyze/atomic-vantage-jr-i-ezytrak-5-90https://www.mall.cz/lyzarske-boty/alpina-alpina-j2-936076002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 tak tohle je nádhera http://www.sporten.cz/cs/produkt/glider-7/ Já o nich sám uvažoval, dával jsem je sem stránku zpět, ale nejsou pro mne moc vhodné, toto je přímo vyjádření ze Sportenu, které mi poslali přes facebook "Lyže Glider jsou univerzálky, spíš pro pohodovější jízdu a především na měkčích podkladech a rozbitějších sjezdovkách." Tedy tak do ČR a to si zase nebudu ku...t lyže za 27 táců. Nakonec jsem se rozhodl pro AHV GS 06 http://www.sporten.cz/cs/produkt/ahv-06-gs/, délku ještě dořeším a zajedu se na jejich testovací den asi do Říček 21.1.. Ale vidím to na ty 185ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Ono proč ne... "Lyže Glider jsou univerzálky, spíš pro pohodovější jízdu a především na měkčích podkladech a rozbitějších sjezdovkách." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se