Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

...na sjezdovkách jezdím s batohem (minimálně jedna jízda denně) a na snowboardu. Vozím v něm vosky - mýdla i spreje, uhélníky 88°a 87°, škrabky - kovovou i plastovou, měděný, nylonový a koňskou žíni - kartáč, pilníky a diamanty, náhradní šroubky, hadr, multifunkční kleště Leatherman Charge, T-šroubovák na bity, bity, termosku, placatici s kořkou, náhradní brýle a rukavice, papírové brousky, korek, servisní držáky, když to ráno stihnu tak i svačinu, pláštěnku (někdy), lékarničku, ipod a sluchátka a vysílačku...takže asi maxikokot, dle výše uvedených příspěvků.

Na lyžích jezdím zásadně s batohem, v něm mám oblečení, Leatherman, pásy - stoupací+vosk na pásy, haršajzny, lavinovou sondu, lopatu, jídlo a pití, baterku, vysílačku, lékárničku a někdy i mačky nebo sněžnice.

Kokotů na lyžích i prkně jsem potkal a potkávám dost. Letos je to ale celkem dobré, snad to vydrží...ono je pravda, že se s Homolky na kopci moc nepotkávám...letos se blížím 80 dnům na sněhu a myslím, že 90tka padne. Je to pro statistiky dobré?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro bagr. Nechci ,aby to znělo jizlivě ,ale to vozíš sebou v českých horách?

...první odstavec - ano i v českých (loni i v Peci) a jen na start a pak zpátky na hotel, pro druhý platí, že nee, nejčastěji v Tatrách. Respektive v českých batoh ano, ale v něm značně zredukován obsah.

Horský vůdce vůbec nee, jen mám rád volné ježdění.

Jen jsem chtěl tady říct, že v batozích můžou být různé kuriozity...zapomněl jsem ještě na vrták a vrtačku. Sádrokarton vozí kolega, ale jen letos.

cc75050dd38c34c4e7d09673c29f2b5c.jpg

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

Hah, tak to je mazec. S detma to chapu, furt neco chtej, skialp a freeride taky jeste chapu, tam nemusi byt kolem zadna hospoda ani naradi. Ale na sjezdovky, kde je hospod hromada a u kazdyho vleku to naradi maj, mi to fakt unika, protoze tam proste vsecko je a prijde mi lepsi si to koupit, nez to celej den tahat na zadech. Na lanovce se s tim taky musi prece debilne sedet. A kdyz pak potkam par na lyzich a ten batoh maji oba dva, tak to uz vubec nechapu.

Kazdopadne dekuji za zasveceni do taju obsahu batohu! :-)

Odkaz ke komentáři

Jaro je tu. Dneska  jsem zažil ježdění snů,odpoledne v 6 lidech na sjezdovce (asi půl hodiny dokonce sami), pecka :D :D :D :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dneska na Hintertuxu. Pocasi ujde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ono to tematicky patri sem. Takze, zadna recenze lyzi, ani zadny ppzdrav z Alp. Obycejny pozdrav z nemocnice. Tak snad ten ma lyzich zku*venej meniskus vyndali dobre :-)

No potěš koště. Držím palce!

A abych nebyl OT:

Odkaz ke komentáři

Celkem mě zaujalo toto:

http://cestovani.idnes.cz/lyzarske-stredisko-saas-fee-svycarsko-skipas-vyhodna-cena-pam-/lyze.aspx?c=A170331_120053_lyze_hig

Byl tam někdo z Vás? Stojí to za to? Z FM, to je celkem štreka. Já mám nejvíc zkušeností z ledovce Hintertux, kde mi to vyhovuje. Preferuji upravené sjezdovky na obřačky, žádné skotačení mimo. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapský závodní slalomky jsou 165 cm, dámský 155cm. 160 by pro tebe mohly být ok, ale je lepší si je nejdřív odzkoušet. Kratší rozhodně nedoporučuju, leda, že by jsi chtěl funcarvry.

Elany si ještě rozmysli, od té doby co dělají nesymetrické lyže tak jsem přešel na Heady a Salomon.

Jsem zvyklý si po několika hodinách ježdění lyže přehodit L x P. Hlavně když je ledovato a mám zase k dispozici ostré hrany. U Elánů to moc nejde , jiný poloměr.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...