Wanderer Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Delawer, Malymarek: Chlapi nadhera, u toho slintam. Ty by se mi taky libily. Oboje.
malymarek Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 chlapci pochvala potěší,omegy jsou pěkné tož delawer, k omegám co máš se asi nedostanu, ale snad až jednou budu projíždět půdu u dědy, by se snad něco našlo, údajně kdysi dávno nějaké Švýcary měl, když honili banderovce :-))
Kristian.nov Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Dám to i sem, pač se musim prostě pochlubit Je vůbec technicky možný, aby bezmála čtyřicet let starý hodinky, bez aktuálního servisu, udělaly +1sec za čtyři dny co byly nonstop na ruce?
malymarek Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 popojedem, další kousek co jsem dnes vytáhnul Tissot PR516 automatic, výrobně 70. létavelikost 34mm bez korunky, 37 mm s korunkoupásek originál steelcalibre 2481, 24 jewels, rychlé nastavení data opakovaným stlačením korunkyhodinky jsem neměl otevřené, takže vyjdu z info od Ranffta
malymarek Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 :clap:Kristian-novmoc hezký, možný to je v amerických filmech
Argon Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Delawer, Malymarek: Chlapi nadhera, u toho slintam. Ty by se mi taky libily. Oboje.Diky za pochvalu, ja si rikal - kdyz k pozaru, tak stylove ;-)
Argon Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 chlapci pochvala potěší,omegy jsou pěkné tož delawer, k omegám co máš se asi nedostanu, ale snad až jednou budu projíždět půdu u dědy, by se snad něco našlo, údajně kdysi dávno nějaké Švýcary měl, když honili banderovce :-))Na netu je typek, co ma snad osmery, nektere i nabizi k prodeji. Jen je otazkou, kolik by si rekl...Jooo prolejzani pudy, to ja muzu :-)
malymarek Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 delawer:na 100% mohu tvrdit, že moje a jeho hranice bolesti se nikdy neprotnou
Wanderer Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Diky za pochvalu, ja si rikal - kdyz k pozaru, tak stylove ;-) Už vidím, jak vám tam zabliká ta siréna, všichni skáčou do těch vašich speciálních bot, sjížděj po tyči, lezou přes sebe do auta a Delawer mezi nima bezradně běhá a přemýšlí, kam schovat svoje památeční Omegy, aby se jim při akci nic nestalo.
malymarek Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Už vidím, jak vám tam zabliká ta siréna, všichni skáčou do těch vašich speciálních bot, sjížděj po tyči, lezou přes sebe do auta a Delawer mezi nima bezradně běhá a přemýšlí, kam schovat svoje památeční Omegy, aby se jim při akci nic nestalo. Pod to se podepíšu :-)
Argon Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Pod to se podepíšu :-)Chlapi, delate si prdel a me to mohlo zabit ;-). Nejhorsi je, ze nemusim ani na vyjezd, cestou do kuchynky pravidelne beru futra :-(
Argon Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 delawer:na 100% mohu tvrdit, že moje a jeho hranice bolesti se nikdy neprotnouSchvalne mu zkusim napsat, kdysi jsem od nej chtel ziskat rucky na ty sve a nenabidl mi nic, naopak se dotazal, jestli mu je nechci prodat...
bubuking Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Dnes sa ide na fotbal ... chrono v c-shapu je prostě paráda...
Dzos Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 dimple: Moc pěkné Doxy. Jsou v nerezu nebo je ten chrom tak zachovalý? Máme dnes firemní večírek, proto jsem se trošku líp oblékl a hlavně vyvětral tyto moje krásky .... A protože to je myslím echt vintage, tak jsem i tu fotku trošku tematicky přizpůsobil.
radegh Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Dnes sa ide na fotbal ... fotbal je pro buzny, já jdu měřit tep.. :-D Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem radegh
dimple Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Jsou tak zachovalé, díky. Ty Tvoje jsou ale parádní, až se jich budeš chtít v budoucnu zbavit, dej vědět...;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se