siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 No, máš tam smajlíka. Už jsem se lekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 20 hodinami, siwi napsal: Ano, chodí to po částech. Taky jsem do toho nešel. Já jo.....a už chodí i Tatrovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Ty detaily jsou fakt věrný, to se musí nechat. My měli stovku snad 15 let a doteď si tu palubovku vybavuju jako kdyby to bylo dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 A pokud by někdo chtěl, tady je 6 kousků 1:18 na výměnu za Škodovky 1:18, případně prodej. Omlouvám se že to cpu tady, ale nechci kvůli tomu dělat inzerát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Právě teď, siwi napsal: Ty detaily jsou fakt věrný, to se musí nechat. My měli stovku snad 15 let a doteď si tu palubovku vybavuju jako kdyby to bylo dneska. Jj, mám i v "plné" velikosti a je to přesné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Jojo, na tom motoru mi táta jako klukovi ukazoval, co je rozdělovač, cívka, vodní pumpa... A taky mě nechval před prvním nastartování nacupovat benzín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Já jo.....a už chodí i TatrovkaJako je to dělo. Neříkám že bych to nechtěl ale na to není moje trpělivost stavěna. Nicméně ten kdo to poskládá tak se má opravdu čím chlubit.Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Vlastně ani nvím... To se musí lepit nebo se to jenom nějak do sebe zacvakává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Šroubuje. Je k tomu milion miniaturních šroubků různých typů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Aha, díky. To je možná lepší varianta. To lepení bych nedal určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Nebavilo by mne na každý dílek čekat my měli ještě tu původní palubku, a místo rádia popelník - psal se rok 1971 a děda za ní dal 31000, za 3 měsíce zlevnila na 27000 prodal jí v 87 se 190 000 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Ano. Místo rádia popelník. My teda měli ročník 1976. Tam byly v palubovce na každém konci ty výdechy topení, co má i ten model.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ty kruhové výdechy jsem viděl poprvé u strejdy a ten měl 110. kdy se to objevilo ve stovce, netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Taky nevím přesně. Stovky prodělaly minimálně jeden facelift, kdy se nahradily vystouplé kliky dveří zapuštěnými. Tak tam třeba dali i ty výdechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Další kousek do sbírkyOdesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 VAZ 2107 z Čajky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 No, tak ten je super! Pár ruských modelů jsem taky kdysi měl. I žigula 2102. Tuhle 2107 měl spolužák, ta byla propracovanější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Tak ještě GAZ 24, taky z Čajky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 A jdou se zase uložit. Ještě máme Volhu kombi a s tou si moji kluci hrajou, nemá už krabičku myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Před hodinou, siwi napsal: Taky nevím přesně. Stovky prodělaly minimálně jeden facelift, kdy se nahradily vystouplé kliky dveří zapuštěnými. Tak tam třeba dali i ty výdechy. Tátovo stovka, myslím z r. 1977, připravená k nedělnímu výjezdu. Vrátil jsem se z vojny, první jsem sundal ty chromované poklice a nahradil plastovými, pak se upravoval výfuk na dvě roury a nakonec dostala sportovní trojramenný volant. Kua, ale jelo to furt stejně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se