Přejít na obsah

Ano, šéfe!


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ve Fregattě jsme byli dvakrát... není to zlý, ale musím říct, že jsem čekal víc. Ale zase za tu cenu, co tam ta jídla stojí, těžko něco vyčítat.

 

Já od toho nějaký zázrak nečekám, to ne. Spíš tam chcem i kvůli tomu prostředí, protože v TV to vypadalo pěkně. Každopádně díky moc za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak tu dnešní hospu mám vyzkoušenou. Loni v létě to byla trága, letos v zimě (koncem února) jsme tam byli s dcerou v zoo a tak oběd tady. Jídlo bylo docela dobrý, ale ta obsluha, to byla tragédie! Unuděný, arogantní a neochotní. Již nikdy více!!! Tam pomůže čistka a bič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to nepřijde. Teď jsem tam několikráte byl(na podzim jsem tam měl i svatební hostinu) a na pohodu. Obsluha super,vstřícnost ( nestandartní přání )......možná to vyzní jako reklamní kecy,ale ne-e. Chodím tam nejraději,nejsou tam televize a ani uřvaná hudba,smrad tam taky není,maj dobrý jídlo a pivo.......

Budu si to muset pustit(je to někde na netu?),abych věděl......

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem koukal na jihlavské Ano šéfe! a docela jsem se divil co vše si nechají majitelé líbit od svých zaměstnanců. Jinak restauraci neznám, ale ke zmiňované Fregatě v Měchenicích. Je to krásná restaurace na perfektním místě s báječným výhledem. Kohouta jsem tam sice nejedl- pokaždé si dávám řízek a vždycky jsem byl po všech stránkách spokojený. A věřte, že i na řízku se dá hodně zkazit - to třeba když jsem ho dělal já... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem to viděl. Ano,ten pingl je arogantní blb(soukromě jsem si předtím tipoval,jestli mluvíte o něm). Osobně jej,když přijde,posílám pryč a nechám se obsluhovat někým jiným.

Helejte,pokud tam někdo půjdete,dejte si hříbkové rizoto. Minulý týden jsem ho tam měl a je fakt dobré :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...