Přejít na obsah

seadweller


Potápka

Doporučené příspěvky

Nyní se mi naskytla příležitost na koupi předchozího modelu. Proto bych vás požádal o radu. Hodinky jsou kupovány v ČR, po servisu v Carolinu s kompletní dokumentací, za cenu 95tis. Je to cena za kterou se vyplatí koupit do sbírky? Ještě jsem je tedy neměl na ruce, z čehož mám trochu obavu. Jsem zvyklý na velikosti 42 a 44. Pokud by neseděli, má někdo zájem o předání kontaktu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak na to koukám, nejdražší Seadweller 16600 je ze série M, to znamená rok 2007-2008, a je nenošen, 4900 ,-

Ostatní jsou levnější, záleží na stáří a stavu. Nějaký starý vintage kousky budou samozřejmě o dost dražší, ale to už není 16600.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Prodávající odpověděl, že nemá problém s převzetím a ověřením pravosti v autorizovaném servisu ... Tak proč ne :)

Ja tam nic takoveho nevidim, je tam pouze toto:

Hodinky jsou v originální etui, bohužel nebyly nalezeny dokumenty, což na nošení jistě nemá žádný vliv, pravost jsem nechal nezávisle ověřit u Rolex koncesionáře.

...

Hele kup je za 60t a pokud budou pravy dam Ti za ne obratem 100t.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to dobře a pokud chce ověřit pravost, pak bych do toho šel, ta cena je více než-li lákavá. Jen mi tak napadá, když nemá papíry, kde ty hodinky vzal? Jestli náhodou nejsou z jiného zápěstí, které o ně přišlo... Ale tím nechci prodejce nijak obvinit ani hanit, vůbec ne. Ale už několikrát mi takto sehnané hodinky nabízeli přes známé a já to kategoricky odmítám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám toho člověka tady potřebu hájit, protože o neznám :), ale mít dneska fotostan a slušnou zrcadlovku už neni nic tak neobvyklýho ...

A na ověření jsem se ptal přes zprávu uživateli a odpověděl, že neni problém v Praze někam zajít a že on sám už to k hodináři nesl před založením aukce... Peníze na to bohužel teď nemám, ale kdyby kupoval hodinky, o kterejch by mi v carolinu řekli, že jsou ok a nejsou kradený ,tak bych neviděl jedinej důvod, proč za tyhle peníze nekoupit :) .....

 

Re Baker: to myslíš vážně :) ?

Upraveno uživatelem abbot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toho pana nekdo pozadejte o fotku na ruce, pripadne podobnou fotku ze stanu kde podklad budou dnesni noviny, kdyz to nebude chtit nafotit a napise ze ted nema fotak tak je jasny o co se jedna ;) Ja mit volnych 60k, tak hodinky koupim s podminkou navstevy AD, vezmu sebou za mirnou uplatu kibiho a jdu delat byznys :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...