doktorr Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Zdravím všechny bojovníky s ubíhajícím časem ! Kupuji hodinky Seamaster De Ville protože se mi prostě líbí. Chci se dozvědět něco o historii tohoto modelu anžto jsem jsem v úžasu kolik modelů seamasterů existuje. Žádám vědoucí ať napíší co ví. Věřím, že nebudu sám koho historie Seamaster zajímá. Velmi děkuji doktorr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 http://www.chronomaddox.com/seamaster_3oo_a_history.html http://www.interwatches.com/omega-history Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktorr Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Děkuji. Bohužel ani zde jsem nenalezl jednotlivé modely- jak by se mi tak líbilo. Třeba co značí Seamaster 100, 600 , s datumovkou- asi jiný strojek pravda ?, automaty, quartzové. Od kdy se například vyráběl ten který model a v jakých seriích. Prostě mě jen zaujalo v jakých variacích se Seamaster vyskytuje a chtěl jsem se o tom více dozvědět. Všem přeji ať jim čas - měřen čímkoli- příjemně ubíhá doktorr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Historie rady Seamaster je velice dlouha a spletita, doporucuju sehnat si na netu knihy Omega watches, Omega sportwatches atd.... nebo proste surfovat a hledat a hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktorr Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Jojo, to je cesta dobrá leč náročná a já jsem velmi líný. Byl bych velmi vděčný pokud by mi někdo poskytl bližší informace o modelech na fotografiích. Děkuji velmi drr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se